måndag 4 april 2016

Alex Schulman har slutat skämmas över Sverige,Alex Schulman; .....-"trots den allra mest obarmhärtiga flyktingpolitiken som setts i Europa.
Det är bedrövligt att detta ÄR Sverige, att vi inte är bättre än så här. 

Men i går upptäckte jag appen Wel­come. Ett initiativ startat av privatpersoner för att ­underlätta kontakten mellan nyanlända och de som bott här länge. Jag registrerade mig och läste hur händer sträcktes ut i forumet. 
Jagad skrev: Hej. Jag vill ­lära mig svenska. Kan ­någon hjälpa mig?
Han fick fem svar, av olika människor som ville ställa upp. En annan skrev: ”I need a friend”. Han fick åtta svar.
Det är det finaste jag sett." 

Jo, visst värmer det mitt frusna hjärta också, att det bland de hitresta finns kontaktsökande riktiga människor som bara vill varandra väl. 

Men det som Alex Schulman ojjar sig över och betraktar som Europas mest obarmhärtiga flyktingpolitik, är ett resultat av den långa "naiva" välfärdsrobbande allt gratis-åt-alla-politiken. Som lockat hit tiotusentals starka män med skev kvinnobild, och inte minst islamistsajter och personer som Mustafa som säger att han aldrig kan bli en europé, och alltid kommer att välja islam och strida vid sidan med sina muslimska bröder. 

Det är möjligt att Alex Schulman är en bättre svensk än vi andra. Men han är idag fortfarande lika sorgligt "naiv" som reinfeldt var 2006.


3 kommentarer:

  1. Skrev följande kommentar kring invasionskaoset på Petterssons blogg...För er som behärskar tyska en mycket intressant artikel,som publicerats i Berliner Morgenpost: http://www.morgenpost.de/politik/article207371427/Helmut-Kohls-geplantes-Treffen-mit-Orban-schlaegt-kaum-Wellen.html

    SvaraRadera
  2. När Alex Schulman gått i pension och samlat ihop kosing till sitt oberoende ändrar han åsikt.

    SvaraRadera