torsdag 17 mars 2016

Vägrövarna är tillbaka i laglöst land.


Polisen varnar nu för de romska bedragarna som väller upp i takt med tussilagon. De har lärt sig snabbt att svenska människor är goda människor som av födsel sträcker ut en hand till behövande. Lätt byte alltså för hånflinande ondskefulla. 

En låtsad punktering kan stå en hederlig svensk dyrt, så stanna bara om ni är hundraprocent övertygade om att det är en verklig fara, gör en snabb okulär besiktning - det kan inte vara svårt!

 Och vad ska dessa människor annars syssla med, när deras barn går hela dagarna i gratis skola betald av de fattigpensionärer som byggde landet.

sydsvenskan

25 kommentarer:

 1. Vad får dig att påstå att polisen har varnat för romska bedragare. Det jag har sett är att polisen varnar för att stanna på vägen om man misstänker att det inte är ett missöde som drabbat en bilist. De pekar inte ut någon specifik folkgrupp. Varför illustrerar du men en bild som inte är tagen i Sverige och absolut inte visar hur det går till eftersom man inte skall stanna?

  SvaraRadera
 2. Påstår du att det är svenskfödda rövare? Vilken gran lever du under? Kod 291, är den bekant? Jag illustrerar för att visa på det faktiska hotet, var det än må vara, anonyma människa.

  SvaraRadera
 3. Anonym förnekar sig aldrig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Förskräckligt besserwissrig vän av ordning. Man tror jag.

   Radera
 4. Anonym är ett troll och inget att bry sig om. Hela tiden försöker trollet provocera, allt pekar på en hane.
  Alla vet ju vilka rövarna är och folk har varnats, man ska inte stanna i tron att hjälp behövs. Sverige har förvandlats till ett riktigt rövarnäste.

  Tyvärr finns det fortfarande blindbockar som inget vet och vill inte heller veta. Har man varit med ett tag så ser man vilken skillnad det har blivit Fort har det gått, numera vill man knappast ut dagtid på stan ens en gång.

  Flyr till skärgården nu och då så gudomligt, fridfullt och läkande att slippa se eländet på stadsgatorna.

  SvaraRadera
 5. Min man och jag har samma uppfattning att man inte kan peka ut en särskild folkgrupp som "rövare". Intressant att du tycker att de som är "blindbockar" flyr till skärgården som Carina gör med jämna mellanrum.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är dom två trollemor och trollefar.

   Radera
  2. Din man och du, fru anonym, kan sluta irritera er. Skaffa er ett liv långt från min blogg.

   Radera
  3. Trollen härinne låtsas vara goda. Lita aldrig på troll.

   Radera
 6. Du blir ju inte mera trovärdig för att din "man" är lika korkad.

  SvaraRadera
 7. Konstigt att svensk polis är så underutvecklad att de inte kan göra som i Norge och tror jag Danmark. Där åker de fast efter första försöket och det är en enkel insats från polisen där, som sparar mängder med utredningstimmar senare. Fast som nämns är ju Sverige numera laglöst, så polis här sysslar bara med att lägga ned anmälda brott. Försäkringskunderna får betala.

  Och du, Elisabeth, är en "Judas", för du vet mycket väl vilka de kriminella är.

  Fy för f-n!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det vet jag o många med mig.
   Infantila med uselt språkbruk går inte hem hos mig. Svenska polisen har fullt upp för att folkmängden har ökat. Fatta det!

   Radera
  2. Elisabeth, om ett lugnt och tryggt land som Sverige ( var )....får ett inflöde av människor från länder du knappast skulle överväga att vistas i och inte vara trygg en sekund i som kvinna..så förstår du väl att det sker saker. Ditt resonemang försöker ju bara putta undan fakta för att du anser dem obekväma.Men om du förstår att världen ser lite olika ut, beroende på var du reser, så förstår du också att mängder med människor tar med sig det lands kultur, som de kom ifrån, och på så sätt påverkar. Detta tror jag du vet. Men inte vill se.
   Elle

   Radera
  3. Elisabeth "judas"??? Nä verkligen inte.

   Radera
  4. Tack Carina, ibland undrar man om folk överhuvudtaget kan läsa.

   Radera
  5. Elle, utveckla det du skriver jag "inte vill se".Vilka fakta puttar jag undan?

   Radera
  6. Verkar som om några blandar ihop dig och trollfrun? Jag förstår inte annars.

   Radera
  7. Ja Carina, en del verkar lite dimmiga i huvudet.

   Radera
  8. Jag gick på det du skrev: "Svenska polisen har fullt upp för att folkmängden har ökat. Fatta det." Det var endast det jag reagerade på.Och då blir mitt svar kanske mer logiskt. Såg sedan att du skrev en del annat så det blev svårt att förstå vad du menade generellt, :) Elle

   Radera
  9. Förstår att du Elle inte förstår. Du mästrar och gormar och fattar nada.En utläggning om hur världen ser ut till mig som är berest.Löjligt resonemang du för.

   Radera
 8. Även vi vet vilka vägpiraterna och rånarna är: Inte svenska.
  Det räcker. De är inte svenska, de kommer från östeuropa. Det är allt man behöver veta.

  Roland, att bli utsatt för brott är ingen lek, tro mig.
  Typiskt oss svenskar att försöka gå i mittfåran, en rätt lagom väg med mycket snällhet samt en stor dos naivitet...

  Om de ser ut som zigenare, då säger jag det. Sedan om de inte är det, har ingen betydelse. De ska bara ut, allesammans, ändå.

  SvaraRadera
 9. Nu undrar jag hur länge det dröjer innan Löfven kommer till insikt? Om han inte redan är det men låst av de gröna kmererna. Nu när Persson, som var avskydd av sosseadeln men hade örat mot marken, gått ut offentligt med att han tycker att man ska förbjuda tiggeri av utlänningar. Med rätt text i proppen kan detta beteende också komma att omfattas och straffet för försök bör vara böter och utvisning.

  Tilläggas kan att jag inte var särskilt förtjust i Persson när det begav sig men hans efterträdares förmåga eller snarare oförmåga har gett honom en helt annan stjärnstatus.

  SvaraRadera
 10. Argus så klok du är. Gillade inte heller Persson men i jämförelse med en del andra i sjuan gänget framstår han ibland som genialisk. Persson säger att tiggeriet bör förbjudas, Löfven vill bara
  glänsa med gubbarna i EU och tar inga egna beslut.

  SvaraRadera
 11. Detta är precis vad vi förtjänar. Sverige röstade för EU-medlemsskap och har röstat in sittande regeringar. Skiten har vi satt oss i själva.

  Förövrigt skulle jag inte ens stanna och p***a på en sån där även om han brann...

  El Presidente

  SvaraRadera
 12. El Presidente.

  Plus, plus, plus till dig för att du har insikt.

  SvaraRadera