tisdag 1 mars 2016

Undrar vad deras förtärande hat mot oss går ut på.


Förutom att rådiskriminera oss i nåt slags masshämnd för gamla tider på andra platser på jorden. Tänker dom förslava oss? Eller vad?
”Hos oss är vita människors åsikter inte välkomna.”
Vithetsnormer och vita personer har alltid dominerat feministiska och antirasistiska rörelser. Det påverkar vilka verklighetsbilder som blir allmängiltiga. Vi som rasifieras hamnar i skuggan och tas inte på allvar av den vita kroppen.

Vi på Makthavarna är trötta på att personer som inte själva blir utsatta för rasism för vår talan och berättar om oss. Vi vill berätta själva. Därför skapade vi ett sammanhang där vi slipper vita pekpinnar, vita tårar och vita personer som tidigare alltid har satt agendan.
Makthavarna är vårt rum och vår trygga plattform. Här är våra upplevelser och erfarenheter det centrala. @MAKTHAVARNA är vår frizon, där antirasistiska och feministiska rasifierade personer är de som har makten, där de för sin egen talan och kamp. Där vita människors åsikter inte är välkomna.

2 kommentarer:

  1. Deras vita hatkampanj är så stark att man börjar hata deras avskyvärda trynen mer än man gjorde tidigare!!

    SvaraRadera
  2. Graden av pigmentering är naturens sätt att skydda individen mot solens strålar och beror på vilken latitud som ens förfäder hade sitt habitat och förhållandet däremellan är omvänt proportionellt. Det vill säga att om man tycker att ens omgivning är för ljus flyttar man söderut och om den är för mörk flyttar man norrut. Problem solved.

    SvaraRadera