söndag 20 mars 2016

reinfeldt en rättshaverist i förnekelse.På agenda ikväll såg jag rättshaveristen reinfeldt hålla ett arkaiskt brandtal inför några gäster till postkodlotteriet. Blicken svart som vanligt, kroppshållningen majestätisk, minen obetalbar - lika högdragen och överlägsen som aldrig förr. Som om han aldrig fått sparken av svenska folket, och nu skys som pesten av alla de som blev förlamade ja-sägare under hans välde.

Reinfeldt raljerade i strålkastarskenet och med nävarna i luften, som ett barn som vägrar förlora. Nu vände han vasst sig mot språkbruket som det utvecklats under massinvandringskrisen 2015. -" Kollaps!" spottade han ur sig med högburet huvud, -"har vi kollaps i Sverige...." menat som ett befängt påstående som vädjade till unison publikfnysning. Sen verklighetsgjorde han det löjeväckande i ordvalet om en svensk "kollaps" - ty han hade minsann frågat några vänner hur de hade haft det under julens "kollaps". Jag utgår från att reinfeldts vänner, och han själv, hade all anledning att njuta traditionsenlig strålande jul långt borta från den för andra så verkliga systemkollapsen. 

Åter blottar han sitt svenskförakt, han ser helt enkelt  inte människor som har det svårt, det är under hans värdighet. Hans blick sjunker aldrig så lågt som till att vi har europas fattigastepensionärer, sjuka och svaga på i evighetslånga köer på sjukhus utan resurser, livsfarligt sjuka i väntan på operation, svenska uteliggare på iskalla gator, obildade barn i överfulla klasser där våldet härskar, till och med dödande, och hot mot lärare, tandläkarna har fullt upp med nyanlända ickeskattebetalande  gratispatienter, skottlossning på öppen gata dagligen, politisk korruption och pengamissbruk, våld mot räddningsfordon, nyanlända utan boenden, asyltält och platser som dom slåss och bråkar och dödar på, relgiösa fanatiker i utanförskapsområden som påstår att dom inte är i Sverige, där de lever med barnbrudar, omskärelser, hedersförtryck, pengar som är slut överallt. Välfärden är begravd. 

Men du reinfeldt  och dina fina vänner smuttade väl på Jul-Cristal och flinade åt kollapsen som inte finns.

12 kommentarer:

 1. Han lever i sin egen egoistiska bubbla och fortsätter sitt hånande av svenskarna. Vi andra lever i vardagen utan gräddfiler. Varför visar tv upp denna makabra människa? Får som vanligt rysningar när han dyker upp i mitt vardagsrum.
  Stridshingsten, den benämningen passar utmärkt. Tycker han ska hålla igen truten, en nobody som försöker komma igen likt Sahlin.

  SvaraRadera
 2. Den vedervärdige pajasen som styrt vårt land rakt ner i fördärvet.Han kan inte få in i sin urbota dumskalle vad han ställt till med.
  Fanskapet släpps fortfarande fram i slaskmedia och får raljera på bästa sändningstid.
  Den nye pellejönsen på arenan går i pajasens fotspår.
  Usch & tvi

  SvaraRadera
 3. Reinfeldt, din pajas - den största kollapsen har inträffat i din hjärna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det omtalade zika viruset ger mikrocefali att huvud inte växer och hjärnan är outvecklad...men då jag ser på Reinfeldt bild ser huvud onormalt stort ut och det finns alltså motsatsen till mikrocefali dvs makrocefali där huvudet växer onormalt stort men hjärnan är onormalt liten...en fundering bara...!!
   Stefan H
   Stefan H

   Radera
  2. Hydrocephalus, kanske?
   Det finns många djur i vår herres hage, sägs det...
   Jungman Jansson

   Radera
 4. Man tycker han borde vara nöjd med att ha drivit landet till randen av kaos, men lider väl av att inte vara i strålkastarljuset längre. Vidrigt! Det vore intressant att läsa en psykologisk utvärdering av den mannens mentala profil - han berömmer sig av att vara antirasist och vill med det framstå som att stå upp för en humanistisk samhällssyn men i stället delar han in människor efter deras potential för att prestera, producera och konsumera så att pyramidspelet hålls igång. Tvi fan för denne man!

  SvaraRadera
 5. Helt OT, men jag råkade höra den fruktansvärda nyheten på Rapport imorse (råkade hamna på fel kanal). Nu ska ni få höra, det är ju hemskt - MEN - DET BOR FOLK MED SVENSKA NAMN I SVERIGE! Det finns tydligen ett hus i Gbg där det bor 72% med svenska namn. Det är så upprörande att man måste ta upp det på nyheterna. Hualigen!
  /Helene

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bevaremigväl, Helene, detta har säkert åtgärdats sen du skrev dessa rader. Det är ju rasism, för böveln.

   Radera
 6. Ofattbart att den mannen varit Sveriges statsminister i 8 år!!

  SvaraRadera
 7. Studera mannens ögon lite närmare. Hos vilka finner man vanligtvis en sådan blick?

  SvaraRadera
  Svar
  1. jämfört medc nuvarande statsminister så det någon hemma där. Fast ingen som man vågar träffa på tumanhand.

   Radera
  2. "Fram i tö" ska de va. Jädra autoformat...

   El Presidente

   Radera