onsdag 30 mars 2016

Okeij när har vi fått nog?

Å ena sidan. Mångmiljonsmäll för pensionssystemet = alla barn i Sverige har rätt till efterlevandestöd om föräldrarna är döda. 

Efter flyktingvågen beräknar Pensionsmyndigheten att kostnaderna kommer att öka kraftigt, och avslöjar "oförutsedda" kostnader för "ensamkommande barn." 

- Ja, vem kunde ha listat ut det? En namnteckning på ett papper på "heder och samvete" om att ens båda föräldrar är döda, och svenska skattebetalare måste punga ut med 700 miljoner extra för vuxna barn som valt högsta vinsten i Sverige som livstidsförsörjning för sina klaner. 

Å andra sidan. Fyrtio års arbete kan ge ett par hundralappar mer i pension för fattigpensionärer som stretat tappert från morgon till kväll en hel livstid. 

NÄR FANCKEN SKA VI SVENSKA STRYKHUNDAR SLUTA LÅTA VÅRA POLITIKER STRYPA VÅRA TILLGÅNGAR FÖR ATT GE TILL LYCKSÖKARE? 

NÄR HAR VI FÅTT NOG AV SMÄDELSE? NÄR VI DÖR??


TV4nyheterna
expressen

8 kommentarer:

 1. Vi vet inte identiteten på dem som kommer men om de säger att
  en förälder är död får de efterlevandestöd! Sjukt!

  SvaraRadera
 2. Världen är inte så vacker som naivatanten på pensionsmyndigheten tror. I andra religioner betyder inte heder och sam,vete samma sak som i det gamla kristna Sverige.

  SvaraRadera
 3. Som vanligt slösas våra pengar lättvindigt bort. Pensionärer som lever på svältgränsen i Sverige får ingen hjälp. Tjatet om lika värde finns bara på pappret.

  SvaraRadera
 4. Uppfinningsrikedomen är väldigt stor när det gäller att ge dom ensamkommande "barnen" bidrag. Sen dom väl fått pensionen fattas det bara att dom tar sin familj, inklusive sina "döda" föräldrar. Myndigheterna tror säkert på "barnen" när dom säger att föräldrarna återuppstått från de döda.

  SvaraRadera
 5. När och vem, har bestämt att Sverige skall vara hela världens sociala räddningstjänst?
  Röstade vi verkligen fram detta i senaste valet?
  Vid det här laget måste statskassan vara tom.

  SvaraRadera
 6. Vårt land har blivit som en infekterad varböld. Den spricker när som helst och då blir det nog tyvärr ett otäckt inbördeskrig. Det kommer att utspelas på våra gator och bland våra hem...det har redan börjat. Sjukt att vi låtit det gå så långt....men en Svensk tiger...in i et sista verkar det som. Jag är inte ett skit bättre jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mesproppskorrekta kvinnan på pensionsmyndigheten och alla hennes vänner har uppenbarligen inget emot ett inbördeskrig.

   Radera
  2. Jag tror inte att de inser vad de bidrar till. När det väl smäller, även i deras krokar, så skriker nog även de. Sent skall syndaren vakna!

   Radera