tisdag 8 mars 2016

Kvinnofriden i Sverige 2016 - dödad av reinfeldt och hans efterkommande.


Svenska kvinnor - vårt land är tryggt och säkert - gå gärna ut, men inte när det är mörkt, täck er, och ta alltid med er minst en man. Speciellt på bad, gym, bibliotek, konserter och i tvättstuganAsylsökande unga män har förvandlat svenska badhus till infernon av våldtäkter och sexuella attacker.
Svenska politiker verkar övertygade om att en kurs i jämställdhet kan ändra på män som från barnsben har lärt sig att det är kvinnors ansvar att inte göra män sexuellt upphetsade ­– och därför kvinnors eget fel om männen får lust att våldta dem.

Fler och fler svenskar avstår nu från att besöka badhusen.
Personalen på Hylliebadet i Malmö har fått strikta order om att inte skriva ned vissa saker, och framförallt aldrig nämna etnicitet eller religionstillhörighet på dem som orsakar problem på badhuset.
Otrogna kvinnor ska stenas till döds: 'Hur ska vi annars hålla ihop familjen?BT.DK
Polisen varnar kvinnor i Östersund för att gå ut ensamma - Vi har sett ett oroväckande trendbrott.10 kommentarer:

 1. Ta spelet till svinens planhalva. Se till att kunna försvara er. Det är inga terminators som ofredar där ute. Det är veka, fega asylmissbrukare som lever på er rädsla. Polisen och politikerna kommer inte lyfta ett finger för att ta i problemet och de svenska män som faktisk gör något är rasister. "Inte din kvinna" eller vad det nu var...

  Nä, se till att förövaren får inta all framtida föda i sugrör!

  El Presidente

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har aldrig trott nått annat.

   El Presidente

   Radera
 2. Polisen i Östersund varnar ensamma kvinnor för att gå på stan..
  Stor upprördhet i MSM!
  Men vad är man upprörd för?
  Inte över det faktum att kvinnor kan bli överfallna utan för att man publicerat en VARNING!!
  Vart är världen på väg?

  SvaraRadera
 3. Undertecknad är upprörd över det faktum att polisen i Östersund inte är beredda att göra sitt jobb, att håll ordning i samhället.
  Det är deras huvudsakliga uppgift. Att skylla på bristande resurser håller inte. Då skaffar polisen helt enkelt fler resurser. Det har de rätt till då de är en myndighet.

  SvaraRadera
 4. Tänk om kunde äga ett gammaldags spionvapen: en paraply med minimal giftpil i, en giftpenna, en nyckel med kraftig elstöt. Efter åverkan skulle man inte kunna se i grejerna något ovanligt. Skulle vara ett nöje att gå ut ensam efter mörkret.

  SvaraRadera
 5. Inse att de nyanlända svenskarna kommer från rovdjurskulturer med därtill hörande beteende.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ylva Johansson anser att kvinnorna ska ta plats och gå ut. Går bra att säga för en kvinnlig politiker med livvakt, hon vet inte vad hon pratar om. Vem fasiken vill vara ute kvällstid, Sverige är knökfullt med monster?
   Vilka dom missanpassade är vet ju alla vid det här laget.

   Radera
 6. Det är ett mycket allvarligt ämne som bloggaren tar upp.
  Vilken underbar humor i kommentarerna, här önskas
  gammaldags spionvapen,giftpil, nyckel med kraftig elstöt.Herregud vad jag har skrattat,tack för de goa önsketänket men ett järnrör e inte dumt å ha.Jag är alltid beväpnad
  fan ta den som ger sig på mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Polisen uppmanar ingen att gå ut utan järnrör..., mitt nya lamd.

   Radera