söndag 13 mars 2016

Kvinnan som krossade Europa.


Oprør. 'Ud med Merkel', lyder kravet ved denne AfD-demonstration i Erfurt. Arkivfoto: Michael Kappeler/APTyska valet i tre storregioner idag handlar om flyktingar, flyktingar och flyktingar. Det kan förhoppningsvis bli mycket dystert och obehagligt för Merkels union, medan vinnarna kan bli Alternativ för Tyskland Germany (AfD). Efter tio år vid makten finns ingen efterträdare - det har Merkel sett till. 

Så om Merkels kapas tillsammans med de andra EUdiktatorerna, så blir det med egen hand. Dom som lever vid svärdet förgås av svärdet. 


Tyska folk - För att leva i frihet och jämlikhet - rösta bort Merkel!!6 kommentarer:

 1. Och alla radio och TV-kanaler fortsätter med sin propaganda,mot landets ända demokratiska parti AfD tills vallokalerna stänges.
  Senaste nyheten för en halvtimma sedan var,att valdeltagandet a l d r i g varit så stort som idag för att få behålla förmyndarskapet av CDU/SPD,under Führerin Merkel !!!!
  Ja kära nån,inte ens Goebbels på sin tid,kan mäta sig med dagens propaganda !

  SvaraRadera
 2. Merkel är lika hit och dit i sina åsikter som Löfven. Ingen av dom kan man lita på. Är Tyskland på väg att bli ett muslimskt land, tycker det verkar så? Trodde inte folket var så kalle bakom.

  SvaraRadera
 3. AfD tycks ju gå skapligt!

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Folket är trötta på massinvandringen och brottsligheten. Inte undra på att dom väljer AFD i alla fall den del av den klartänkta befolkningen. Merkel har tappat greppet och ser bara deprimerad ut.

   Radera
 4. Det är tyska folkets skyldighet mot Europas befolkning att trycka ner sin kvinnliga Führer i dyngan där hon hör hemma!

  SvaraRadera