fredag 4 mars 2016

Hens Kungliga Höghet?Image result for blue baby boy-Tvinga inte på Oscar ett kön – låt lillprinsen "definiera" sig själv. Då har vi ett till nyfött barn i kungahuset som påtvingats sin könstillhörighet av vård och samhälle.Det borde vara förbjudet att tvinga kön på barn, det är en form av skada som kan leda till livsförödande konsekvenser. Könsorganet definierar inte könstillhörigheten." skriver Adrian Malmgren, serietecknare och aktivist, som gör sitt andra projekt år på serieskolan i Malmö.


 

Hmmmm. Det finns två biologiska kön, manligt och kvinnligt. Hur svårt kan det va? En har snopp, en har nåt annat, sen finns det dom som känner sig annorlunda. Men låt alla känna sig det ifred! Jag hörde om en annan kvinna på serieskolan i Malmö som kände sig som en katt. Låt henne vara katt - utan att blanda in prins Oscar.

Mitt eget PS om vad vi svenskar måste lära oss i galenpanneland; vet du vad en "CIS-person" är?? Jo, du och jag, alltså"en person vars könsidentitet matchar det kön personen tilldelades vid födseln. Dvs motsatsen till en transperson." 

3 kommentarer:

 1. Hen eller höns!!!???

  SvaraRadera
 2. Snopp eller snippa definierar visst kön din jädra metro-hipsterflata! Allt annat är konstruerat av helknäppa vänsterliberaler som vill rättfärdiga sina egna helknäppa (och psykologiskt/hormonellt betingade) böjelser.

  El Presidente

  SvaraRadera
 3. På den tid då dårhusen fanns kvar i landet berättades det,att där fanns sjuka som ansåg vara kungliga,Chaplin,och andra välkända figurer !Alltså inget nytt under vår himmel..

  SvaraRadera