tisdag 22 mars 2016

Att tigga IS om fred.

Det korrekta svaret på IS krigsförklaring är....... fred??  Och sen hoppas att dom sjuka varelserna inte gör om det? 

NÄ ni alla skruvade sahlin-mellin-reinfeldtare, icke-torra-bakom-öronen fjollor, tack gode Gud för att ni inte fanns när Hitler kom till makten. Istället för att krossa honom med bomber, hade dagens vänsterliberala godhetssyltryggar försökt besegra honom med virala fredsbilder och ett fat med kakor. 

Ärligt - det finns ingen fredlig lösning på islamisternas krig, dom kommer inte att knäppa upp sina självmordsvästar och sätta sig ner vid runda bord för fredssamtal. Nope, dom kommer att fortsätta döda tills alla ryggradslösa ledare i väst (med Obama och Merkel i spetsen) slutligen reser sig upp och smular sönder dem. 

Inte halvhjärtat som i Irak och Afghanistan med handikappade soldater bundna vid röd tejp och lagstiftning skriven av advokater tusentals mil bort. Utan gå in utan sidenhandskar och göra processen kort. 

Att be om fred är samma sak som att ge sig i IS-världen. Det är som att tigga om fler bomber, döda och spräng så många ni vill -  Europa saknar stake att ge igen!

6 kommentarer:

 1. Muslimkramarnas hjärnor räcker inte till för att förstå/ATT VI ÄR OLIKA!!!!!!!
  Muslimerna med sin nedärvda krigiska religion går inte ihop med den kristna tron!
  Låt oss i det fredliga lilla landet Sverige få leva vårt eget liv i samförstånd och fred,vi vill inget annat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inrikesministern säger att vi inte ska vara rädda - läget är under kontroll - och att om ett och ett halvt år är deras utredning om terrorbekämpning klar.

   Radera
  2. ...och då kommer det visa sig att det största hotet kommer från "högerextrema" som vanligt. Sahlin kommer att sitta hånleende och berätta detta i tv, på nån flåd-sylta i Stockholms innerstad, för en lycklig vänsterjournalist.

   El Presidente

   Radera
  3. Om man har begripit att EUs fladdrande dörrar har tagit oss dit vi är idag, känns det minst sagt oroligt att ledande maktmänniskor vill möta islamismen med mer öppenhet.

   Radera
  4. Ja du har rätt Carina och dörrarna fladdrar fortfarande. Öppenheten har inga gränser och kommer att döda många människor.

   Radera
 2. Alldeles riktigt!
  Det är så att den enda lösning som finns är att med våld helt utplåna allt som andas Isis, Daesh, al-Qaida med flera. Mest antagligen det mesta av islam...

  SvaraRadera