måndag 28 mars 2016

Allt gratis till alla andra.Svensk lag ändrades, utan att fråga mig, för att illegala flyktingar skulle förlänas livstids försörjning, fri läkar- och tandvård, och alla deras barn gratis skolgång.

Medborgare från andra EU-länder som befinner sig i Sverige mer än tre månader utan tillstånd och utan fast försörjning, är också illegala och har ingen rätt att stanna i Sverige.

Men. Nu ska den nya lagen omsluta även dem.

Så - om de inte har rätt att över huvud taget vistas i vårt land mer än tre månader, hur tänker man då? Gynna dem och belöna dom med gratis liv om dom bryter mot EUs lagar om den fria rörligheten?

Fullkomligt sjukt rubbat. Rån.

 Vi  svenskar har ett samhällskontrakt som innebär livstids jobb mot välfärd. Men vilket shitty blodbesudlat "kontrakt" - att jobba hela livet för att försörja all världens gratisåkare? 6 kommentarer:

 1. Jag är helt övertygen om att Sveriges regering styrs av dårskap.
  Vi måste få bort eländet vid nästa val helst tidigare!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Styrande är panikslagna nickedockor som springee på alla bollar. Men utan kunskap. Och inte en siffra rätt.

   Radera
  2. Vi lever i en diktatur!!! Vi har inget att säga till om!! Sveriges folk räknas inte.
   Anna

   Radera
 2. Jag är gråtfärdig när jag läser detta! Själv 62 år sjukpensionerad ssk. med mannen som är bygging. och nyligen ålderspensionerad.
  Han har blivit arbetslös vid 56 års åldern och vid 61 har han tagit ut Pensionen tidigare. Vi flyttade direkt från Sverige till ett land i Europa där vi kan leva på våra pengar.
  Han har: 11000 kr efter skatt. Jag har 10000 kr i sjukpension. Efter 65 år har jag 9000 efter skatt.
  Alltså vi som har arbetat, studerat på hög nivå och betalat skatt utan att nyttja systemet har inte möjlighet att bo kvar i Sverige!!!!!!
  Här är läkarbesöket är alltid gratis, medicinen kostar ca 5 €/uttag.
  Vi bor för ca 300 €/månad som är otänkbart i Sverige. Lever enkelt men kan äta oss mätta och t.o.m sparar vi en slant varje månad. Men sorgen för denna orättvisa att behöva vara "flykting" i ett annat land ger oss många tårar...........

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gråt inga mer tårar älskade anonym. Läs min senaste blogg och inse att ni har det bättre där ni är. Sverige har blivit ett veritabelt helvete där svenskar ska robbas på sin sista sekin och all sin värdighet. Stanna där ni är! Vi andra kommer snart/ Carina.

   Radera
 3. Tack för dina vänliga ord! Jag läser här flitigt och uppskattar mycket dina funderingar kring väsentligheter som berör oss alla som lever i verkligheten.
  Förutom vår egna svårigheter vill jag lyfta fram att det är många som är i vår Situation i Sverige och det blir fler och fler. Jag tänker på alla som kämpar, gömmer sig, isolerar sig pga. skam att inte klarat bättre att "spara till Pensionen" som så många experter ger råd om. Skammen är så stor oftast att man berättar inte till utomstående så länge man bor i Sverige.
  Har lyckan att träffa folk som har flyttat och vet att de har en snarlik grund som vi har haft.
  Det är också en anledning att 50000 människor flyttar ifrån Sverige årligen. De flesta har inte hög pension eller lukrativa avkastningar på förmögenheter. De flesta är som vi......
  Vill verkligen uppmuntra alla som har möjlighet att ta steget! Nytt språk, nya människor, intressanta perspektiv och en känsla av frihet som är otänkbart om inte värdigheten kan behållas!
  Hälsningar Anna

  SvaraRadera