onsdag 3 februari 2016

Ygeman varnar omedelbart för en specialstyrka som kommer att sättas in mot vita dialogmedborgargarden.


OBS! DETTA ÄR INTE SATIR, ELLER ETT KASST FÖRSÖK TILL SKÄMT:

Det stjäls för 40 000 i veckan(40 milj/butik och år) i Södermalms mataffärer. Men i stället för att rycka ut vill polisen att affärsinnehavaren och personalen själva ska stoppa stölderna – genom att prata med tjuven inne i butiken. 


– När de ser någon ta något innanför jackan vill vi att man går fram med en kundkorg och på ett sjyst sätt säger ”hej, i den här affären lägger vi varor i korgen. Det är mer hygieniskt och bättre för alla” säger polisen.
Och den som grips för snatteri eller stöld förekommer ofta redan i våra register och vet att rättsväsendet tar rätt lätt på den här typen av brott. Det blir sällan någon allvarlig påföljd och det blir därför inte avskräckande att vi poliser tar dem.
Stoppas man utanför kassan så ökar risken för våld dramatiskt. Dessutom är det inte optimalt att personalen sitter med en okänd person inne på lagret...... Flera ingripanden mot snattare lett till misshandel på Söder.

– Att en som stoppar ett snatteri av två påsar chips blir misshandlad, så ska det inte vara. Vår tanke är att man istället har en dialog innan brott begåtts.
Bjud därefter hem snattarna till Dan Eliasson så kan han grilla korv med dom och läsa sagan om hur "En man lyckas göra ett helt folk till ryggradslösa maskar."Stockholm direkt

5 kommentarer:

 1. Kommunisterna håller på att bygga upp ett ddr samhälle i Sverige!
  Alla galenskaperna som pågår i vårt land,härstammar ifrån den kommunistiska läran.
  Nedlåtande vokabulär om politiska motståndare är bara att ta med en klackspark.
  Vi som vill leva i ett fritt land motsätter oss alla tvångsmedel och förtryck.

  SvaraRadera
 2. Låtgå mentaliteten har ingen gräns. Kanske det lönar sig att snatta. Galna politiker står mig upp i halsen. Ingen ordning i samhället, de kriminella har tagit över.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man måste med Eliassons logik anse att det är de robbade livsmedelshandlarna som är skurkarna som får skylla sig själva.

   Radera
  2. De klädde inte utbudet rätt!
   Frestande innehåll...
   Att vi svenskar aldrig kan lära oss.
   Snart spärras vi in.

   Jungman Jansson

   Radera
 3. År det månne på Södermalm boende journalister som snattar? Skulle inte förvåna mig, kommunisterna ska ju ha allt gratis.

  SvaraRadera