tisdag 9 februari 2016

Sverige har gått från bananrepublik till ovärdigt löje.

Sveriges 87 % godhetshjältar hjälper bara dom som redan har.

12 kommentarer:

 1. Ja, det är ett jädra ältande på radio t.ex. I går sändes ett reportage om båtflyktingar igen. Efter ett tag slog det mig hur bristfällig rapporteringen är om de stora flyktinglägren knutna till syrien-krisen. Varför övergår mitt förstånd....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du orkat titta hela inslaget där SVTs reporter lyckats få ett inslag inifrån lägret från den hjälporganisation som hjälper till där hade du kanske förstått hur illa situationen är, fast fan tror't

   Radera
  2. Det är ju bara du (anonym) som förstår nåt, godhetsapostel som du är. Du kommer säkert till himlen.

   Radera
  3. Jag tittar inte på radio...

   Radera
 2. Och 13% gör allt de kan för hindra hjälp till utsatta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hördudu Anonym, 13 procentarna har sett klart och inte varit naiva. På grund av dig anonym svälter många och har det förjävligt i sina läger.

   Här lovas guld och gröna skogar, många nyanända är besvikna på Sverige. Lägenheter finns inte till svenskar så hur i helskotta ska det finnas till utlänningar. Landet är så trasigt och kommer knappast under vare sig din levnad eller min att bli vad det var en gång var. Vi har iskrigare som smugit sig in i, våldtäkter 6500per år och överskottet på brottsligheten växer lavinartat. Har man inte sett eller förstått så är man en okunnig fåntratt.No go zonerna blir allt fler och värre blir det, jag lovar. Det är så hemskt att jag har bett mina barn att lämna Sverige.

   Radera
  2. Er ledare har sagt att hjälpen skall ske på plats. Hur kommer det sig då att de lider i sina läger för du och dina partivänner är väl på plats och hjälper till. Skönt att se att dina barn skall flytta till läger och hjälpa till.

   Radera
  3. Tja det kan bero på att "ladan är tom"...Allt enl.din finansminissa !
   Med en duglig och kompetent SD-regime hade detta aldrig fått fortgå.Då hade alla de lyckosökare som nu ödelägger vårt land inifrån,getts en returbiljett och alla hundratals miljarderna (för deras semesteruppehåll) kunnat användas åt de v e r k l i g t behövande på plats.

   Radera
  4. Anonym, det mesta av pengarna går till invandrarna och det mesta tas från våra skattepengar. Hade jag vetat detta hade jag lagt mig på rygg och levt på bidrag liksom invällarna och som du även troligtvis gör.
   PS. Jimmie Åkesson, nästa statsminister.DS.

   Radera
 3. Åldersgränsen för inträde i vuxenvärlden är 18 år i Sverige.
  Det är rena rama rasism att diagnostisera vuxna människors ålder till omognad bara för att de kommer från ett annat land än Sverige!
  Att omyndigförklara andra länders folk som uppnått vuxenstatus är ett typiskt beteende för förtryckare

  SvaraRadera
 4. Parasiter invaderar vårt tidigare trygga land.För de som event.besöker Carinas blogg,och fortfarande sover i djup Törnrosa-sömn,har jag här en mycket talande länk,kring ett domslut i Hovrätten.En ofredande pakistansk sexualdömd från Umeå,skall erhålla 10.000:- i skadestånd för att allmänheten fått se domen på en blogg:
  http://petterssonsblogg.se/2016/02/09/pettersson-frikand-av-svea-hovratt-men-anda-domd-att-betala-skadestand/comment-page-1/#comment-251840

  SvaraRadera
 5. Glömmer inte Joy Rahman som fick 10 miljoner av skattebetalarna!

  SvaraRadera