lördag 13 februari 2016

Queergalans klapphysteriker är empatilösa utomjordingar.


Var ute med på långis med hundarna i snön, när jag kom hem stod TVn på, det var tydligen judehatarshow på ena kanalen och konstig-gala på en annan kanal. På judehatargalan älskade SVT och Gina Dirawi Gina Dirawi.

Och Perelli som inte fick vara värdinna på grund av otillåten reklam, fick ändå sjunga rumpan av sig som tröst och tjänade miljoner på  - reklamen.


På konstiggalan var alla HBTQ-artister som älskar alla HBTQ-artister med, det var glitter, glamour, gull-gullflärd och sexistskämt, det var HBTQ-Strömstedts förstås, och HBTQ-Malena Ernman som till konfetti hyllades för sin eviga kamp mot "SDs mörka krafter". HBTQ-artistmasspsykosjublet som följde lyfte hela galataket.


Jag mådde illa, stängde av TVn, öppnade nätet och läste på aftonbladet om Sveriges verkligt mörka krafter. Dom kolsvarta krafter som aldrig når innanför ytskiktet på plastfolket och deras låtsasvärld under kristallkronorna.

JUST NU: Polisen för ut män i handfängsel

En död och tre skadade efter knivbråk på asylboende Tungt beväpnad polis gjorde inbrytning - förde bort tre män från boendet i handfängsel.

GODE GUD BEVARA SVERIGE FRÅN LÅTSASMÄNNISKORNA.

6 kommentarer:

 1. Snälla, för bort löven med plåster över truten snarast
  sz

  SvaraRadera
 2. Vad dessa bokstavsmänniskor inte begriper är att muslimsk invandring eller kanske snarare invasion betyder sluter för dem och för alla höns kommer det att betyda att de senaste hundra årens landvinningar ryker.

  Det är dags för alla känslomänniskor att växa upp och börja ta noga genomtänkta beslut.

  SvaraRadera
 3. Strömstedt och Ernman:- ojdå!!

  SvaraRadera
 4. Carina, du skriver ofta mkt bra och 'spot on'. Men tycker du var lite väl hård här :). Är själv gammal SASare men nu på marken men vi båda vet att det kryllar av mysiga gayvänner i branschen. Finns väl knappast några mer "fredliga" än inom HBTQ. Finns väldigt många Sverigevänliga men de kommer ju sällan till tals..

  SvaraRadera
  Svar
  1. HBTQ folket får göra vad dom vill men betackar mig för att det ofta handlar
   om sexism lite hur som helst i dessa grupperingar.

   Radera
 5. Har inga problem med SVT dom är portad i mitt hem!Var sååå trött på de usla utbuden och inte minst deras kommunistpropaganda.
  Nätet e bättre.

  SvaraRadera