tisdag 16 februari 2016

"Käbbel", "Jag spyr" och "Larvigt" - svenska stora ledare briljerar i Det Goda Ledarskapet.

Poliserna fattar inte hur extremt superskickliga chefer dom har.


Det påminner mig om mina sista år på SAS. Vi flygande i kabinen hyste samma djupa misstroende mot vår chef med förhöjd självuppfattning och överskriden kompetensnivå, som vi kan kalla Lou-Anne, och hennes partner i enfald och hybris, som vi kan kalla Titti. De menade på att vi medarbetare helt enkelt bara inte hade förstått frågorna i personalundersökningen, och således rev den.
Länspolismästare Mats Löfving är före dagens groda mest känd för uttalandet om att polisens yrkesutövningstaktik är att "Göra så lite som möjligt."

Och det verkar ha satt sig. Svensk polis har varit en katastrof under flera årtionden, dialog och grillkorv har inte funkat mot den allt tyngre mångkulturella terrorn och kriminaliteten.Så illa är det att inte en enda polis tror att ledningens omorganisation ökar polisens effektivitet. Polisförbundet önskar därför att politiker, representanter från polismyndigheten och facken ska ingå i en kriskommission.  Välkomnad av det otrygga, misshandlade och rädda svenska folket.

Men Mats Löfving, ställföreträdande rikspolischef, sågar det kravet:

– Det tycker jag är mest larv.

Ställföreträdande rikspolischef verkar ha gått i dumdrygskola hos den absolut bäste megalomanmästaren i hela Sverige. Var gömmer han sig förresten?


3 kommentarer:

 1. Myndigheterna i Sverige verkar vara hypnotiserade av all galenskap som pågår i landet.
  Rövarbandet som sitter å dirigerar i sin maktfullkomlighet garvar å kör vidare utför stupet.

  SvaraRadera
 2. Han kan bli Generalpolis.

  SvaraRadera
 3. Denne "Mats Löfving, polis" bör han inte för bara ett ögonblick tänka till och fundera över vem/vilka som är hans arbetsgivare? Och sina arbetsuppgifter?

  SvaraRadera