torsdag 18 februari 2016

Påven rådissar Trump som o-kristen.Donald J. Trump svarar påven; att "om Vatikanstaten attackeras av IS, vilket vi alla vet vore IS´ultimata trofé,  så kan jag lova påven att han skulle ha önskat av hela sitt hjärta att Donald Trump var amerikansk president, så han kunnat förhindra massakern. Vilket inte skulle ske med dagens icke-handlingspolitiker.


En religiös ledare som ifrågasätter en människas tro är en skam. Jag är en stolt kristen, och som president skulle jag aldrig tillåta att kristna konstant attackeras, dödas och förföljs, vilket är vad som händer nu med vår nuvarande amerikanske president.
Påven låter sig utnyttjas som ett slagträ i den politiska debatten, och borde skämmas för det."


Undrar vad påven tycker att gränser är till för, om nu vem som helst bara ska kunna gå rakt över? Har världen verkligen nått den punkt då självständiga stater inte tillåts kontrollera vem som passerar gränsen till deras land?


Påven kan ju kika ut genom sitt magnifika fönster, så kanske han minns Vatikanstatens murar.

5 kommentarer:

 1. Tankeväckande läsning.Donald J Trump sätter lite krydda på tillvaron.

  SvaraRadera
 2. En katolsk 31-årig nunna från klostret Campomoro nära staden Rieti i Italien födde helt plötsligt, 17-1 2014... en välskapt pojke som vägde 3,5 kilo, på ett sjukhus i Rieti, mamman visste inte att hon var gravid !!!??
  Pojken kommer att döpas till Franciskus !!
  Halleluja en jungfru födsel till !!
  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur förökar sig munkar och nunnor?
   Genom cell-delning...

   Jungman Jansson

   Radera
 3. Det som tror på det som står i bibeln och koranen måste vara helt blåst i roten. Ingen kan gå på vatten eller få 3 fiskar att mätta 2000 Pers. Moses blev 920 år gammal. Jo, tjena. Vilka jäkla sagor. Och sådan skit dödar folk varandra för. Snacka om patetiskt.

  SvaraRadera
 4. Moral och etik kommer från gamla krekerna inte från någon religion men som sagt var att ta pengar från folkët är vilken som helst religion bäst i världen, bättre än skatteverket.

  SvaraRadera