lördag 20 februari 2016

Med vänlig hälsning till DHL.


8 kommentarer:

 1. Skulle hantverkaren besöka Åkesson? Från honom kommer ju aldrig klara besked.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha-ha, omedveten humor slår allt!! Åkesson är den ende som kommit med alla de klara besked som de övriga nu i olika mån snor rakt av.

   Radera
  2. Jag vet att du har svårt för att se helheter och att Åkesson lämnar "klara" besked i hat mot invandrare är ju bekant. När kommer han att lämna klara besked inom alla olika politiska frågor? Det finns t.ex. skattepolitik, sjukvårdspolitik, skolpolitik för att nämna några exempel.

   Radera
 2. Moderaterna skryter om noll samarbete med SD men anammar gladeligen deras politik. Simpelt. Den moderata hit och dit politiken liksom sossarnas är inget att lita på. Snart ska väl alla hjärtan öppnas igen. Är folk inte kapabla att tänka själva?

  SvaraRadera
 3. Hantverkare kan jämföras med sjuan gänget kommer ibland i tid, sent eller aldrig till skott. Man väntar och väntar och så svämmar det över.
  Hela huset blir förstört.

  SvaraRadera
 4. Åkesson har lämnat mycket "klara" besked om skattepolitik,sjukvårdspolitik,skolpolitik o.s.v,o.s.v.Men ingen av PK maffian lyssnar eller vill ta till sig andra människors åsikter!
  Jimmie Åkesson är den bäste partiledaren i Sverige.Han vågar stå för sina åsikter och kröker inte rygg för mobben!
  Jimmie e bara BÄST!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vill du vara snäll och tala om vilka besked han lämnat i dess frågor.

   Radera
  2. Det verkar som du inte vet vad "klara" besked betyder. "Klara" inom citationstecken (de små strecken i början och slutet på ordet) betyder att det du skriver och påstår inte är sant.

   Radera