söndag 21 februari 2016

Mångkulturverkligheten har blivit en rysare med katastrofalt slut för svenskar och laglydigheten.Lasse Wierup skriver den hårresande och fullkomligt obegripligt horribla berättelsen om hur en socialsekreterare och socialförvaltning i Botkyrka utsätts för systemhotande invandrarbrottslighet.


 

Det handlar om en utredningen om en åttaåriga pojke, som efter att personal på barnets särskola hade sett tecken på att föräldrarna brast i vård och omsorg.  Denna socialsekreterare hade redan tidigare varit med om att omhänderta två av familjens andra barn enligt lagen om vård av unga, LVU. Dessa beslut hade också mött protester från barnens föräldrar.


Men den här gången fanns det ytterligare en omständighet som fick socialsekreteraren att befara att det kunde bli annorlunda. Om de förlorade vårdnaden om yngste sonen skulle de också mista sin försörjning. Totalt fick föräldrarna 750 000 kronor (!!!) per år för att vårda pojken, pengar som betalades ut av Försäkringskassan i så kallad assistansersättning.


Beskedet når Försäkringskassan, som förbereder ett stopp av assistansersättningsbidraget. Då började helvetet. Socialsekreteraren fick fly undan förföljelse, hat, hot, förtryck och bränder, av den arabiska familjen som förstärkts med bl.a imamen på orten.


I Sverige idag är det nu hon, dvs det helt oskyldiga offret, som i rasande fart tvingats sälja sitt hem, och gömmer sig med sina barn under dold identitet. Med allt vad det innebär.


Socialsekreteraren räknade med chefernas stöd. Men tyvärr....

6 kommentarer:

 1. Så här vill MP,V och S att landet utvecklas.De strävar efter djävlighet vi medborgare skall utsättas för allt helvete som uppbringas kan.
  Alla som röstar för denna framtid i Sverige är rasister hela högen!Fy Faaan!

  SvaraRadera
 2. Ingen långsam uppvärmning av grytan numer.
  Kan ju vara hoppfullt att det snabbar på
  Illa för de oskyldigt drabbade ,givetvis.

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 3. Någon förvånad? Det finns fler familjer i Botkyrka som gör likadant. Kanske läge för en DNA kontroll

  SvaraRadera
 4. Här har PK varit framme. Hur kan människor som förlorat vårdnaden för två barn tillåtas vara personliga assistenter åt ett funtionshindrat? Normalt sett ställs det jäkligt höga krav på vårdnadshavare som skall vara PA åt sina egna barn.

  Som sagt verkar nån på kommunen och föräkringskassan drabbats av PK och sett mellan fingrarna när det kommer till barnets behov och rådande familjeförhållande...

  //El Presidente

  SvaraRadera
 5. Inte förvånad. Höga krav gäller nog bara urinnevånare

  SvaraRadera
 6. Det känns som om det är fritt fram att tolka regler och förordningar lite så där som man vill.
  Därtill kommer vilka chefer man har som verkligen gör sitt jobb och det kan definitivt variera.

  SvaraRadera