tisdag 23 februari 2016

Ingen skräll.


Utlandssvenskar är lyckligare.


För vem vill ha det så här i ett underutvecklat kriminellt land utan välfärd som Sverige: - "Mälarsjukhusets färdigbehandlade patienter blir liggande i väntan på plats på olika fullbelagda  vårdavdelningar. Under måndagen hade akuten som mest åtta–nio patienter samtidigt som låg och väntade på att få läggas in.
– Vi har ingen vettig frukost som de har på avdelningarna och vi har inga rum. Patienterna får ligga tätt i korridorerna och sköterskor får ringa runt till olika avdelningar för att få fram medicin till patienterna."



Förra veckan var jag den enda vita på Danderyds Akuten, men det var fullt av folk, en ung man älgade rasande mot kassan, efter kom flickvännen stapplande på stillettostövlar och svart hårpiska på ryggen. De väntade på lucköppningen och vrålade på bruten svenska att dom skulle ha pengarna tillbaka!!  - Dom hade minsann väntat i fyra och en halv timme, och inte fått nån hjälp, så nu bara - hit med stålarna!

Sliten sjukhuskassörska suckade att de ju fått göra en provtagning........

Då slog paret näven i disken och hotade: Ge oss pengarna tillbaka! Sjukhuskassörskan hyssjade åt dem att inte skrika utan visa hänsyn till patienterna i väntrummet. Dom båda ilskna tittade vilset på varandra, "hänsyn" - det ordet hade dom inte lärt sig. Så dom fräste förvirrat-"Håll käften!", och drog lika rasande som dom kom.



e-kuriren



DI

3 kommentarer:

  1. Problemet är ju att vart ska vi stackar utnyttjade och bespottade svenskar ta vägen.
    Jag drar gärna i väg och blir lycklig men vart!?

    SvaraRadera
  2. Jag skulle ge mig av imorgon,Finland, Åland, Estland, Island, Ungern vart som helst. Om det inte vore för familjen....

    SvaraRadera
  3. Ska de sägas ifrån i Sverige å krävas,
    då ska de va på bruten svenska!För vem annars har rätt att göra sin röst hörd!?
    Icke den gnetande befolkningen,de ska veta hut å hålla truten!

    SvaraRadera