torsdag 18 februari 2016

Cameron darrar på underläppen: "Jag kämpar för mitt land."


Cameron lekar -"jag-är-tuffast-leken",  och brittisk press haussar välvilligt för att engelsmännen ska tro att dom är very important för EU och omvärlden. Dom 27 andra "ledarna" spelar med i charaden. Sveriges Löfven tar i från tårna, lägger sig till med sin mest ledaraktiga uppsyn, misslyckas förstås, och kläcker sen ur sig "Brexit försvagar EU", för det har hans talskrivare lärt honom.

Fred och välstånd utlovades i EU, vi ser alla att vi landat i krig, terror, nationernas förfall och total socioekonomisk instabilitet för Europas folk.

Davids kamp mot draken - gissa vem som vinner.

5 kommentarer:

 1. "vi ser alla att vi landat i krig, terror, nationernas förfall och total socioekonomisk instabilitet för Europas folk"

  Tillägg: Överbefolkning modell oerhörd.
  Varför vaknar inte Européerna? Vi går vår undergång till mötes om vi inte agerar.

  Detta är en mardröm av magnitud.

  SvaraRadera
 2. Denna bloggen missar jag aldrig.Här skrivs det otroligt bra om jävligheternas jävlighet i världen.
  Tack Carina-Fina du är bara bäst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, så roligt att höra! Din kommentar gjorde min dag!

   Radera
 3. EU har orsakat kaos och en brottslighet som vi aldrig tidigare skådat. Jag var en av fåntrattarna som trodde på EU. En bitter erfarenhet.

  Folk utombys som kan uppföra och försörja sig har väl ingen något emot.

  Men folk som hatar och föraktar vårt sätt att leva, som kallar oss otrogna och våra döttrar horor vill ingen ta i ens med tång.

  Hur kan man komma till ett nytt land och kräva och dessutom få igenom kraven är en gåta.

  Vi ser varje dag ett krigande mot allt och alla även här i Sverige. Mord varje dag, kvinnorna i klanerna har det fördjävligt och riskerar hellre livet, vad som helst för att slippa misshandeln och det sexuella förtrycket. Undrar om dess kvinnor ens får sova en hel natt ifred.

  Håller med dig anonym, denna blogg är bäst, man får komma till tals och ventilera lite av varje. Ilskan mot makten pyser ut och ger en paus i landets misär. Pennfäktar så gott det går.

  SvaraRadera