fredag 5 februari 2016

Asylrätten ger svenska makthavare rätten att systematiskt och med statligt stöd förinta oss svenskar.
En pilotkollega från SAS skriver ner utdrag ur en intervju som Gatestone gjort med den opolitiska tjänstemannen Sofia Häggmark vid justitiedepartementets enhet för migrationsrätt. Här följer frågor och svar:

1, Ska alla få söka asyl i Sverige även om det kommer så många att det leder till Sveriges undergång ?

"Rätten att söka asyl är mycket stark. Vi har det internationella regelverket och EU-rätten som säger att om en person kommer till ett medlemsland så ska den få söka asyl."...


2. Kan man säga nej med motiveringen att det finns grupper i landet som blir hotade av de asylsökande – som landets minoritetsfolk romer, judar och samer? Eller att Sverige inte har råd?

"Nej, om en person har asylskäl eller riskerar dödsstraff eller tortyr i hemlandet då får man inte neka asyl."

3. Är inte den svenska regeringens primära uppgift att skydda Sverige och svenskarna?

"Vi måste uppfylla det internationella regelverket, det är vi skyldiga till. Vi kan bli dragna inför EU-domstolen om vi inte låter folk söka asyl."

4. Vilket är viktigast – svenskars liv eller risken att bli dragen inför EU-domstolen?

"Det kan jag inte svara på, jag kan bara beskriva hur regelverket ser ut."

5. Du menar att om det kommer 30 miljoner människor hit och mördar oss så har vi inget att sätta emot, vi kan inte säga stopp?

"Jag kan bara säga att asylrätten ger ett väldigt starkt skydd."

6. Men inte för svenskarna?

"Om någon skulle mörda här i Sverige får man ta det den straffrättsliga vägen och döma dem. Vi måste titta på varje enskilt asylärende."

7. Tror du det har hänt någon gång tidigare i världshistorien att ett land bryr sig mer om andra länders medborgare än sina egna?

"Det kan jag inte svara på. Men det finns ingen regel som anger ett tak för hur många Sverige kan ta emot."

8. Finns det ingen plan för vad man ska göra när landet är fullt och landets medborgare är rädda?

"Nej, det finns det inte."

9. Tycker du själv att det här känns bra?

"Det kan jag inte svara på. Det är inte min uppgift.


10. Om flera miljoner muslimer kommer hit och genomdriver Koranens sharialagar så har alltså asylrätten medverkat till att avskaffa vårt lands demokrati, bytt ut det svenska folket och tillintetgjort hela konceptet Sverige. Är det ingen av er som funderat på dessa ödesfrågor?

"Jag förstår dina tankar."

7 kommentarer:

 1. Mörka krafter styr Sverige men folkets vrede kan bli svårt att tygla för förtryckarna!

  SvaraRadera
 2. Jo, det sista som dör är hoppet, sägs det ju...

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppet ner i avgrunden i så fall...nä, jag föredrar himlen ...på femtusen meters höjd är Sverige fortfarande vackert...tankar från en annan pilot...!!
   Stefan H

   Radera
 3. "Jag förstår dina tankar". Typiskt politiker/tjänstemannasvar som de lärt sig av sina kommunikationsstrateger. Det betyder att de inte behöver ta hänsyn alls till en individ, eller till folkets önskningar. Det är så många svenska som drabbas, och gjorde så redan innan denna massinvandring.

  SvaraRadera
 4. Sofia verkar lite robotisk och ovillig att ta ansvar får något. Absolut inte den typ av människa man vill skall ha ledande ansvar.

  I grund och botten är hon bara en människa som all vi andra. Och hennes "regelverk" har hittats på av människor också som inte är mer än oss andra.

  Tyvärr är hon som en religiös fanatiker som inte kan tänka själv utan bara upprepar vad som står i "skrifterna". Här är lite mer organiserade tankar om detta:

  http://fredofrihet.blogspot.co.uk/2014/09/lever-vi-i-verkligheten-eller-en.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hon är religiöst bokstavstroende! (När det passar). Hon tolkar författningarna som faan läser bibeln.

   Radera
 5. Rätten till att söka asyl tycks vara oförenlig mot svenskars rätt att försvara sig och sina barn.
  Men rätten till att få asyl kan gå emot detta.Det kommer 14.000 nya lyxspekulanter till landet i år.Om nu myndigheterna vet detta redan nu varför inte mota Olle i grind och sätta stopp för vansinnet?En brutal signalpolitik som klart deklarerar att om du inte kan legitimera dig med ett korrekt papper på din indentitet så kan du bespara dig besväret.Det är ochså arbete som gäller från dag ett såväl som för som för kvinna.Detta avlönas med dagpenningen framöver tills det att ärendet avgöres.Sådana personer som Sofia Häggmark och hennes åsiktskolleger är det svenska folkets självutnämnda trojaner och banemän!Undrar om de någonsin tänker på sina barn och barnbarn och andras ungar??Har de fått fri lejd som tack för sitt folkförräderi???
  Katinka Glahd

  SvaraRadera