fredag 22 januari 2016

Team 81 bryter mot Eliassons kod 291.

 


Polisen har nu en plan (häpp!) för hur ynkryggen i Gamla Stan, som sparkade, slog och spottade på en kvinna med barn i tunnelbanan, ska hittas och fångas.


Nu mobiliserar polisen all tänkbar kraft för att ringa in vem han är – och var han kan befinna sig. Samtidigt har en speciell grupp, med bas på Södermalm i Stockholm, bildats i sökandet. De kallas "team 81". Det här kommer inte att göra Dan Eliasson glad, ett solklart brott mot übersturmerns speciella lag om att de enda som får outas i Sverige är sd-are.Själv är jag mer inne på att Löfvéns bäste polare, eutiggaren, borde gripas av en eller ett tiotal män som står över lagen. Och det är naturligtvis därför "team 81" har taggat upp sig för att hitta mångkulturrånaren innan alla andra - de är rädda om honom.Fängelset måste vara denne jagade skråes enda sejfa spot i hela Sverige idag.


 

8 kommentarer:

 1. Nu blev förvåningen stor. En tydlig bild på en av Sveriges brottslingar som vi har berikats med.Hade detta varit en muslim skulle bilden med all sannolikhet pixlats. Mer klarspråk vill vi ha. Fram med sanningen, om vårt neddekade land, alla mörkande journalister.

  SvaraRadera
 2. Lita på mig, Elisabeth, det är för att rädda ynkets skinn. Vi ska inte ha högre förväntningar på Eliasson marionetter.

  SvaraRadera
 3. Aaaaaaaaaaa de e ju synd om honom,han e ju fattig!

  SvaraRadera
 4. Han skall vara anhållen nu säger några som påstår sig vara "poliser".
  Har ni riktiga dylika i Sverige?

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 5. En stackars zigenare som troligen nekades en slant ! "Team 81" ännu ett begrepp vi får lära oss i nyberikade Absurdistan...

  SvaraRadera
 6. Och de opixlade bilderna i Aftonbladet blev plötsligt pixlade......

  SvaraRadera
 7. 87áns önske medborgare,Sveriges framtid!

  SvaraRadera
 8. "Tack för att du valde Sverige!" måste vi väl tillägga eftersom dessa ord hänger som ett moln över ALL invandring till detta stackars land.

  /HellBoy

  SvaraRadera