tisdag 19 januari 2016

Tårdrypande hysteri om norsk flyktingutlämning.


Här fraktas asylsökande ombord på den hemliga bussen i nordnorska Kirkenes som har två polisbilar som assistans. "FOLK GRÅTER!! Dom ska FRAKTAS till Murmansk i 37 minusgrader ** – Asylsökande har fått besked om att äta sig mätta. De är livrädda och apatiska", säger representanter från den ökända Refugees Welcome-rörelsen.

 

Troligen rör det sig om 20 ensamkommande män som fått avslag på sin asylansökan, och nu frivilligt ska resa tillbaka till Ryssland där de kom ifrån. Kanske var dom bara missnöjda med boendet, maten eller TV-programmen.

I svensk media kommer vi att få läsa om det här som ett rasistiskt landsförvisande.

VG

6 kommentarer:

 1. ...eller som en kvinnlig reporter flera gånger upprepade i radio när asylanter som inte fått asyl skulle "tvångsavvisas"
  "Tvångsavvisas"? Vad menar hon, är man inte berättigad till asyl ska aman återsändas hem dvs avvisas..
  Hur kan man få det till "tvångsavvisas", det låter som asyl är en naturlig rättighet..

  SvaraRadera
 2. Finns det ens något som kallas tvångsavvisning?
  "Avvisning med hjälp av det våld vilket situationen kräver"

  Asyl är ingen rättighet, själv anser jag att begreppet skall tas bort. Gör ingen nytta.
  Vägra alla att ens komma in i landet, lika bra som någon annan lösning.

  SvaraRadera
 3. Dessa människors öde berör mig in i själen.
  Det går inte att skämta och driva med deras eländiga situation.
  Problemet i storhet borde handskats med på ett mognare sätt av politikerna.
  I Sverige har SD hela tiden varnat för slappheten i invandringsfrågan och blivit bespottade och hånade av PK maffian.Nu drivs de hitlockade människorna till eländiga katastrof situationer.Omogna politiker sitter i sina varma
  ombonade rum och leker Gud Fader.
  SD har haft rätt i sina farhågor hela tiden och vill hjälpa människor på plats.Det är naturligt vis den allra bästa hjälpen.
  Mognare politikerbeslut efterlyses!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilka människor är det som berör dig in i själen. De som betalat förmögenheter för att passera fredligt land efter fredligt land för att nå det land där man kan sko sig mest helt gratis. De kommer i dyra vinterkläder, pengar på fickan och tar en selfie på sig själv. När inget passar vill då ha gratisresa tillbaka till Syrien......! Och du tycker inte detta är nåt att skoja om?? Däremot håller jag helt med omSDs raka hållning, den hade kunnat rädda oss alla, svenskar och riktiga flyktingar och samhället som var värt att leva i.

   Radera
  2. Dessa "ryska turister" kom ju som bekant cyklande in över gränsen till Norge.Att de inte skulle få asyl stod ju från början klart..Nu "tvingas" de förmodligen
   återvända,utan sina tvåhjulingar.

   Radera
 4. Efter att ha läst länken,och lyssnat till Videon tror jag dessa "stackars flyktingar",har större chans att få asyl i Israel....Tro nu för all del inte,att jag är antisionist.

  SvaraRadera