tisdag 19 januari 2016

SVTs bäbis Gina Dirawi har livvakt mot vita män, dvs rasister.

 
En av SVTs  inkvoterade standardprogramledare, Gina Dirawi sägs leva under hot, så SVT har försett henne med en egen livvakt när hon nu också ska leda Melodifestivalen.

– Ja, det kommer jag ha. SVT har varit jätttebra på att se till att jag ska känna mig trygg även om jag typ ”det spelar ingen roll”, så säger de ”jo, det spelar roll”. Det är skönt.

Sen det blev känt att hon skulle vara 2015 års antisemitiska och muslimska  julvärd i SVT  har Gina Dirawi börjat känna sig otrygg på stan.

 

Men SVT berättar inte för Gina Dirawi om och när de får in hot mot hennes person.

– SVT vill inte säga, men ja, nu fick jag mycket. Tror jag. Jag typ tänker inte på det så mycket, men faktiskt med julvärdskapet så var det första gången i mitt liv då jag gick ute på gatan och när typ en vit man gick förbi mig så kollade jag lite extra, jag typ aktade mig. Bara för att det var så mycket.

Jag har aldrig, aldrig förut känt när jag gått ut att nån rasist skulle överfalla mig, förrän nu, att jag har börjat kolla lite extra. SVT säger inte ens till mig. Så jag får typ inte veta vad som händer.


Denna välformulerade begåvning har alltså specialbevakning. Är det på SVTs bekostnad eller är det vi vita som betalar bevakningen mot oss själva, typ?

9 kommentarer:

 1. Kjell Alinge är död
  Apropå talang eller brist på dylik på SR/svt.
  Min värld rasar ihop av saknad.
  Vad hände? När blev Sverige ett stort egotrippat dagis med vidöppna dörrar till omvärlden och tiggare i varje kommun.
  Legender med geniala talanger dör och ersätts av.......

  På denna blogg kommenteras politiker / journalisters pkframtoning och ja så är det,MEN de har fortfarande det svenska folkets majoritets stöd! (jo jo det betalas tvlicens och prenumereras på/köps tidningar i stor utsträckning)

  Peter Dahl

  SvaraRadera
 2. The land of losers. Jag förstår din frustration, Peter, vi kommer antagligen till en punkt när vi tvingas göra något drastiskt med vår situation.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, för första gången på årtionden, mest förmodat sedan andra världskriget, är Sverige i ett sånt utsatt läge att det behövs handgripligheter för att få Sverige på fötter, igen.

   Tyskland, Frankrike och de kraftigt överbefolkade Engelska öarna står inför detsamma.

   Radera
  2. Förresten, hur kan vi vara så outsägligt mesiga och godtrogna? Vi svenskar måste ju alltså vara världens mest naiva och mesiga människor.

   Vi förstör vårt eget land.

   Radera
  3. Tillägg II: En stor skuld i det här har den sk.dumskallefeminismen(även kallad kattpinkfeminismen) vilken kraftigt infiltrerat politik, tidningar och samhällsfunktioner. Vansinnesidee'r som blir verklighet.

   Var ska det här sluta?

   Radera
  4. Mesiga, godtrogna, ja, och fega och rädda och nordkoreanskt lydiga.

   Radera
 3. gina dirawi är lika smart och välformulerad som övriga på svt.
  sz

  SvaraRadera
  Svar
  1. =min poäng
   Och detta stödjer en majoritet av befolkningen!?????????!
   Dvs betalar licens.

   Peter Dahl Göteborg

   Radera