torsdag 7 januari 2016

Ögonvittnesskildringen från Köln skakar livet ur mig.


Samma människor som vi välkomnade med nallar, mat och dryck, spottar nu på polisen, vill skära huvudet av oss och våldta alla kvinnor. 

Missa inte chockerande ögonvittnesskildring på youtube här.

En del av de misstänkta i Kölns samordnade sexattacker uppger sig vara "syriska flyktingar", det framkommer i läckta polisrapporter "Jag är syrier. Ni måste vara snälla mot mig, frau Merkel har bjudit hit mig." (Årets hit, "bli syrier i Europa - och det finns inga gränser nånstans, du får allt och lite till. Lita på att ingen kollar, blink, blink...")Våldssituationen sägs också ha varit betydligt allvarligare än vad tidigare framkommit, och vid något tillfälle trodde polisen att "här kommer att ske dödsfall". 

Rapporten avslöjar också att följderna för Angela Merkel och hennes kravlösa öppnadörrspolitik kommer att bli långtgående.

telegraph

6 kommentarer:

 1. Trump har redan klart uttalat,att Merkel är den som orsakat dagens situation i Europa.
  Detta uttalande var inte hans första kring "Mutti" Redan i december ansåg han hennes agerande som rent "dårskap" !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du som bor i Tyskland. Hur är det med ryktet om att en förstärkning av någon lag inträtt 1/1-16. Vad jag förstått innebär denna förstärkning att man inte kan kritisera sittande regim utan att riskera stränga straff. Är det sant? Om det är det så har vi i Sverige inte informerats om detta. Vi har däremot informerats väldigt mycket om Polens nya strategi när det gäller publikationer.
   Maggan

   Radera
 2. Att Merkel kan sitta i EU och utöva svängdörrspolitik är märkligt!
  Bort med kärringen och låt oss få tillbaka vårt eget land.
  Det går inte att omvända ett medeltida folk med nedärvda attityder,det kommer att kosta oss våra liv.Vi har bjudit in ofreden i landet och det verkar som om folket får ta hand om det växande konsekvenserna själv.Rödgardisterna tillsammans med dagisbarnen styr vårt land rakt i fördärvet.
  Trump är på rätt väg!

  SvaraRadera
 3. Trump vågar livet.

  SvaraRadera
 4. Det är så illa som det kan bli. Jag är djupt oroad, och kan knappt förstå hur jag ska klara detta. Och folk omkring låtsas som det regnar, och vill inte prata om detta. Önskar jag hade iallafall en Carina-fina i bekantskapskretsen :(
  Elle

  SvaraRadera
 5. Låtsas som om det regnar...varenda riktigt svensk formligen skakar inombords.
  Alla är skiträdda och går omvägar runt araber och negrer på stan.
  Det är inget annat än det sedvanliga bottenbetyget för svensk jävlaranamma. Att vi ska klara upp sönderfallet, det är osannolikt. Vi är inne på tionde året av kraftig samhällsförstörelse och det eskalerar.

  Inte konstigt att vi smet undan andra världskriget, var skulle Sverige hittat det mod som behövs?? Slåss mot ryssar, vi kan ju inte ens stoppa obeväpnade analfabeter från afrika.

  SvaraRadera