onsdag 27 januari 2016

Riksvomerarens blinda fläckar.

 

För att ni inte ska råka ut för lika akut illamående som polishärskaren själv, varnar jag härmed för lyssning på morgonens Pascalido i Ring P1. Liksom polischefen är hennes illa dolda hatagenda att vi svenskar ska skämmas för att en av våra landsmän dödats i sin tjänst hos asylsökande karlar.Thomas Gür, FB:


- Vad är det Eliasson säger och håller på med? Vad tror han sig ha för befattning? Kurator? Sorgearbetare? Ungdomsledare? Socialsekreterare? Invandrarpsykolog?
Riksvomerare?
"...en enskild ung kille som begår en sån här förskräcklig händelse, vad har den personen varit med om för någonting, vilka omständigheter har den killen växt upp under, vad är det för trauman han bär med sig? Hela den här flyktingkrisen visar ju på hur orättvist livet är i många delar av världen, och vi får hjälpa till och försöka lösa det här efter bästa förmåga.”Sveriges Rikspolischef i tv efter att en kvinna knivhuggits i ryggen av en ung asylsökande man...
  
Thomas Gör FB:

- Drygt ett år sedan lade jag ut den här svenska apokryfiska historien. Den förtjänar att repeteras, tydligen och tyvärr:
---
Två socialarbetare ser en allvarligt misshandlad person ligga på en annars öde gångväg i en park. De springer genast fram till den liggande och medvetslösa personen. Förskräckta tittar de först på det blåslagna och blödande brottsoffret och därefter på varandra. Sedan utbrister de, fallandes varandra i talet:
"Nää! Så förfärligt! Så förskräckligt! Så oerhört hemskt! Usch! Fy! Vad synd, vad synd det är .... om den som har gjort detta!"

 
  

4 kommentarer:

 1. Jag vill inte vara dum men polischefen kan ju inte vara vid sina sunda vätskor.

  En frisk människa uttrycker sig inte så här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har länge tvivlat på tillståndet där.

   Radera
 2. Människa???

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 3. Alexandra Pascalidou borde bosätta sig i ett land som hon inte avskyr. Hon behöver inte stanna i Sverige.

  SvaraRadera