måndag 18 januari 2016

Merkel: "Nationalismen sliter isär Europa."

Detta är ingen våt dröm för EUskeptiker, utan en reell psychoskräck för höjdarna i Bryssel och Berlin.


Angela Merkel vars popularitet dalar i samma takt som asylbrottsligheten ökar, varnar tillsammans med Jean-Claude Juncker för ett sammanbrott av euron, på grund av de nationalistiska reaktionerna på migrationskrisen (??!??).  "Europa är på väg mot sin sista chans, och i början på det definitiva slutet. " ( - wishful thinking-)

Har vi inte hört denna sega gamla rappakalja förut, unken skrämseltaktik som vi medeuropéer redan tvingats vänja oss vid, från totalitära makthavare som har alldeles för mycket att förlora på en total EUkollaps.


Greker och italienare har redan tvingats bita i det sura äpplet, för ekonomiskt stöd från superMerkel krävs 100 % lojalitet i hennes politiska agenda för etnisk rensning och folkutbyte.

Men Merkel -  alla vi vet att det är inte nationalism som sliter Europa i stycken. Det är det tyska diktare att alla EUs länder måste underkasta sig invasion av människor vars kultur och religion inte har nån plats i sekulära och pluralistiska samhällen. Titta bara på den nya öppna kvinnofientligheten.


De nya folkvandrarna bör skickas till Saudiarabien, som storsint och generöst kommer att möta sina muslimska bröder med öppna armar. Inte.

 huffingtonpost

11 kommentarer:

 1. Prästdotter, barnlös och uppvuxen i DDR borde ha ringt larmklockorna för varje normal människa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gjorde det också hos förre Bundeskansler Kohl...
   Han varnade på det bestämdaste.att välja Merkel till ordf. i CDU.Tyvärr fanns det inom partiet krafter som likväl ansåg henne skickad.I dag ser vi vart åt allt lutar,hela Europa är i upplösningstillstånd

   Radera
 2. Ja. Sverige och Eu har "tvingats" låna pengar....mycket pengar. Frågan är av vem eller vad vi lånat dessa pengar av eller från. Vem äger numer Sverige och Europa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är judiska banksters som äger ca 80 % av all världens tillgångar och även i Sverige.

   Radera
  2. Jag vet, men vem kommer att offentligt stå och göra utmätningen på Europa och Sverige?..för det kommer inte sionisterna att göra. Saudi...kanske....vad tror du?

   Radera
  3. Som du kanske vet är federal reservs ägare hemliga. Men som det verkar är det familjen Rothscild som drar i trådarna. Så även i Europas centralbank. Så när skiten träffar fläkten (kanske 2016) får vi stå där och se på när sionisterna tar över vårt land totalt. Tyvärr verkar SD stå bakom och heja på. Lite tragiskt kan jag tycka. Sionisterna är värre än muslimer och jag är ingen muslimlover vill jag påpeka.

   Tjing

   Radera
 3. Finns kanske ett å annat att läsa om tanten i Stasis registreringar?!

  SvaraRadera
 4. Merkel ser allt annat än trevlig ut. En maktgalen tant som gör vad som helst för att behaga EU krokodilerna. Löfven följer samma spår, vilka nollor. Europas massinvandrade länder är helt förstörda, en ny befolkning som till stor del vill oss illa pga.att vi inte delar deras förödande ideologier. Så illa som det ser ut i vårt land har det aldrig förr varit. Elände varje dag står att läsa om i tidningarna. Nu på morgonen läser jag om stenkastning mot poliser och brandmän. Dom får inte göra sitt jobb pga. hatiska människor. Man kan undra varför dessa befinner sig i Sverige?

  SvaraRadera
 5. Bidragen, Bostad. Medborgare. Fri advokat. Fri tandvård. Flygbiljetter till släkten. Bostad till släkten. Låga eller inga straff vid brott. Fri sjukvård efter IS-pass. Finns nog mer.
  sz

  SvaraRadera
 6. Om du tror att det där är det som kommer att sänka Sverige är du rätt blåögd. Det är bara småsmulor i jämförelse med vår sluldsättning. Det är det som kommer att få svenskarna att krypa på knäna, tyvärr. Den ekonomiska kraschen kommer att slå till med fruktansvärd kraft.

  SvaraRadera
 7. Rätt av Berra, men det är det som syns resten är hemligt. Politiker och polis lägger locket på.
  sz

  SvaraRadera