fredag 1 januari 2016

Mehdi har dessvärre inte förstått vad en civilisation är.


Flykting om id-kraven: ”Det är inte mänskligt”.

– "Jag tipsades om att Norge och Sverige var bra länder." Mehdi tog sig själv från Afghanistan till Iran, därifrån till Turkiet, Italien och Tyskland för att slutligen "komma fram" till Sverige utan några som helst ID-handlingar. Nu menar han att det är omänskligt att stoppa människor utan ID, för "de här människorna är på flykt för att rädda sina liv."
Hmmmmm.

På mig låter det istället som att man väljer att kasta sitt ID, för att sen kunna välja och vraka som i en godisaffär. Det finns väl inga konventioner som ger flyktingar rätt att kräset passera land efter land för att komma till "bra länder". 

Utan ID kan IS och krigsherrar vandra in och ut som de gjort hittills. Det kanske inte ens Mehdi tycker är en jättebra idé. 


Swedish refugee-twitterView image on Twitter

metro igen.

4 kommentarer:

 1. Alla huvudjägare skall stoppas vid gränsen och icke släppas in i vårt land!

  SvaraRadera
 2. Nu tror jag knappast att "Mehdi" blott har passerat fyta länder för att ta sig till Sverige, om han nu ens kommer från Afghanistan. Antalet är troligen närmare 14 än 4 varav åtminstone hälften är så kallade säkra länder.

  Om dessa hitte[på]-barn hade samma "förmåner" som arbetslösa svenska ungdomar hade på den tiden vi hade vettigt folk i ledningen (KAS) skulle nog inte kunnat räkna in en endaste i veckan.

  SvaraRadera
 3. Bromsen borde ha slagit till liksom den gjorde för Sveriges pensionärer. Fy vilka ljugande politiker, det har funnits pengar men inte till normala pensioner. Våra skattepengar delas ut till höger och vänster, bistånd lite varstans, invandrarna som får allt dom behöver. Palestina har också fått sin del. Fattar inte att det finns så mycket pengar i kistan till alla utom svenskarna. Ser det som ren stöld.Politikerna med sina skyhöga löner som höjs sanslöst för varje år lever i en fantasivärld.
  Jag är på ren svenska jäkligt förbannad på tjuveriet.

  SvaraRadera
 4. Har fått några kronor höjd pension men även höjd hyra och höjd landstingsskatt. +-0.

  Politikerskrytet om höjd pension gäller inte mig.
  Pappskallepolitiker, lögnhalsar är vad dom är.

  SvaraRadera