onsdag 13 januari 2016

Jag har tre kommentarer till utrikesministerns odiplomatiska och klandervärda sätt att sköta sitt arbete.

Gunnar Hökmark tillägger:

- Varje gång som Margot Wallström diskuterar Mellersta Östern hamnar diskussionen till slut alltid om att det är Israels fel och Israels skuld. När terror från Mellersta Östern drabbar Europa så handlar det om Israel.

7 kommentarer:

 1. Varför är det så viktigt för en falang inom SD att fjäska för Israel? Jag vet vad Staffan Gising och Solveig Renhammar Metus tycker. Tycker du som dom eller tvärtom?

  Tjingtjong :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fjäska för Israel? Bara för att man önsker konsttuktiv objektivitet istället för eviga hatattacker på den enda demokratin i området?

   Radera
  2. Nu tog du allt i från tårna. Att kalla Israel för demokrati menar jag. Mer en modern apartheidregim skulle allt vilja påstå. Skärp dig och läs på lite istället för att plocka åsikter ur luften.

   Tjing

   Radera
 2. Så här blir det med outbildade politiker utan farstu. Lägger sig i andra länders politik och ställer till problem för Sverige.

  SvaraRadera
 3. Att erkänna Palestina - var det så klokt? Gaza och Västbanken ockuperas och annekterades i Israels angreppskrig 1967 från Egypten resp Jordanien. Borde inte områdena lämnas tillbaka till dessa länder?

  Att Israel är en demokrati är inte skäl för att man skall behandla Israel med silkesvantar. Minoriteter behandlas ej som judarna. Själva statsbildningen Israel är knepig; alla som kan hävda judisk bakgrund har rätt att bosätta sig där...
  en miljon bosättare bygger hus på ockuperad f.d. Jordansk territorium (mer än hälften av dessa nybyggare kommer från östra USA).

  Arabidioter som knivattackerar civila judar bör givetvis hindras/avväpnas och att dessa i "stridens hetta" får "sätta livet till" är svårt att uppröras över. Varför jo den civila judisk befolkningen lever under ständigt terrorhot och stämningarna blir därefter.
  Komplicerad bild?? Minst sagt!

  Lösning? Ingen aning, men min poäng är att det är föga självklart att ständigt från icke socialistisk sida försvara Israel lika litet som att försvara en "Palestinsk stat" (den kommer aldrig att finnas - se ovan).

  Peter Dahl

  SvaraRadera
 4. Storhetsvansinnet hos Wallström om att styra andra länders politik,kostar skattebetalarna stora pengar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. På vilket sätt då??!!

   Peter Dahl

   Radera