söndag 10 januari 2016

Idag dansar Fredric Karén och Wolodarski på bordet.De angriper med blodfull hetta begränsningarna i den nya medielagen i Polen. Karén skriver : -"Den ger i praktiken politikerna rätten att styra public service. Att nu tydligt välja att begränsa yttrandefriheten måste leda till kraftfulla protester och åtgärder från övriga EU. Allt annat vore en skam mot de öppna, demokratiska samhälle som fria medier är en garant för."

DN – Vi säger nej till partiska och politiska medier. Jodå. På sig själv dömer man andra.

Nu väntar vi bara på att SVTs, SRs och aftonbladets chefer hoppar upp på det lilla trånga bordet och deltar i domaredansen. De steppar och går ner i limbo, gör små och stora piruetter och hoppsasteg, till synes fullkomligt ovetande om att de gör sig själva till miserabla spektakel, i förnekelsen av den svenska åsiktskorridoren som de omsorgsfullt själva byggt från grunden.

2 kommentarer:

 1. Sedan de nya lagarna trädde i kraft i Polen,darrar nu EU.
  O.Palmes like,den tyske Schultz går till hårt angrepp,och beskyller polackerna för att upprätta samma pressetik som i Ryssland.
  19 januari har han därför kallat till möte i Bryssel,för att söka övertyga sina partikamrater i de andra korrupta länderna för att straffa Polen.

  SvaraRadera
 2. Jaha, ja...
  Och vad säger den helt avklädda ( hu?) Hanne Kjöller?
  DN med stolta förtigar bravader i bagaget sedan augusti 2015 !
  Ja, bl.a givetvis.

  Jungman Jansson

  SvaraRadera