tisdag 12 januari 2016

I Sverige 2016 behöver vi inget rättssystem. Vi har ju aftonbladet.

 Öppna hjärtan är granne med döden. 

Göinge har varit bäst i klassen på att vara svenskt korrekt multikulti.  I en skola med ca 250  elever har Göinge de senaste 2 åren tagit emot nästan 200. Igår  var det nyanlände Ahmad 14 år, som andra dagen efter jullovet kom till skolan med en stor kniv och iskallt angrep en helt oförberedd 15-åring bakifrån. 15-åringen dog av knivvåldet. 

Svensk hatmedia har gjort till en egen tradition att offerfiera mördare - dvs"svenskar" -  och andra grova gärningsmän, och istället skuldbelägga de som dödats eller våldtagits. 

OBS! Skillnad dock endast om förövaren på riktigt är etniskt svensk, då gäller enligt media tvärtomprincipen i skuldfrågan, och brottet kallas per automatik för hatbrott. 

Mördaren Ahmads pappas story får idag stort mediautrymme, och som hatmedia lärt oss så är alla våldsmän och mördare extremt snälla, gulliga och trevliga, och inga grannar hade kunnat ana annat. 

Pappan får oemotsagd peka ut den dödade pojken som mobbare och skulden till mordet. 

Ahmads pappa menar att skolan (såklart!) inte har gjort nånting för att hjälpa hans mördarson, som dagligen"utsatts för en allvarlig kränkning", inte heller lyft ett finger för att "återupprätta sonens heder". Därav den kulturellt naturligt blodshämnd mot femtonåringen, som vi andra måste förstå och acceptera. 

Dödsoffrets familjs syn på händelsen är irrelevant, dom får alltid skylla sig själva. 

Bild från Sverigevänliga tjejer


3 kommentarer:

 1. Hörde just Margot W uttala stark kritik mot Polens behandling av media. Hur skulle det vara om hon istf att kritisera ett annat land skulle titta lite på hur svensk media fungerar. Där mörkningen av sexövergreppen på festivalen i Stockholm av både polis och media följs av ytterligare en mörkning. Dom är desperata just nu, tror dom att vi inte lägger märke till det. Jag har sen flera månader slutat köpa kvällstidningarna, efter att ha varit en trogen läsare i minst 50 år.

  SvaraRadera
 2. I detta tragiska fall finns en bakgrund som varje bör känna till.Petterssons blogg har på ett bra sätt,pekat på vad som kan vara en av orsakerna:
  http://petterssonsblogg.se/2016/01/11/15-aringen-knivmordad-pa-skola-i-skane/comment-page-1/#comment-242412

  SvaraRadera
 3. Heder, såklart

  SvaraRadera