måndag 11 januari 2016

Har hatpolisen/media/politikerna mörkat sen år 2000?

Polisen tystar ner ensamkommande flykting-"barns" sexuella ofredanden mot flickor, av rädsla för att det skulle gynna Sverigedemokraterna.  "Migranters överrepresentation i brottsstatistiken sopas under mattan och information filtreras rutinmässigt utifrån perspektivet vad som möjligen kan gynna ”främlingsfientliga krafter”.

Muslimers angrepp på skyddslandets flickor/kvinnor är en krigsförklaring inte bara mot flickorna och kvinnofriden, utan också mot samhället och alla jämlika pojkar och män; -"Titta här hur vi skändar era kvinnor mitt framför ögonen på er. Och ni står och tittar på - fjollor! Vi kommer att ta vad vi vill ha i era länder - vänj er!"


Från DN redan år 2000: Ali, Hamid, Abdallah och Richard snackar om etniskt betingade gäng-våldtäkter: Det blir nog bara så, säger en av killarna Det kan hända den snällaste kille att han är med om en gruppvåldtäkt. Om han blir upphetsad av gänget, om stämningen blir fel.

- Grupptrycket, du vet, säger Ali. De tvingade varandra. Man måste visa att man vågar vara lika grym som de andra.1 kommentar:

  1. Hela 87án & pk maffian har mentala skynken över sig därför ser landet ut som det gör.

    SvaraRadera