söndag 24 januari 2016

För mig är Sifos opinionsmätning en gåta. Den måste vara riggad.

Det är omöjligt att så många som 23,2 % röstar på S. Så många dumhuvuden finns inte ens här i Sverige.


Lena Mellin den gamla räven skriver:

-"Jag har rapporterat om politik i mer än 30 år och kan med fog säga att en mer förvirrad ledning för landet har jag inte upplevt under den tiden. Det är oklart vad regeringen vill. Och om den vill någonting så ändrar det sig så snart verkligheten förändrar sig."


Lena Mellin (S) är en jätterolig kappvändartant. Och "om hon vill nånting så ändrar hon sina skriverier så snart verkligheten förändrar sig." Precis som Löfvén.

5 kommentarer:

 1. "Det är omöjligt att så många som 23,2 % röstar på S".
  Inte alls, (s) är helt beroende av sina röstande bidragstagare.
  Majoriteten av de röstandes (s) är för sin försörjning helt beroende av olika former av bidrag.

  SvaraRadera
 2. Har man följt opinionsresultaten för vissa av instituten från valet och framåt, så ser man tydligt hur bl a SIFO riggar med en faktor på ca 5%.
  Hela riggningen går ut på att ge intryck av att SD har färre sympatisörer än i verkligheten (d v s man minskar dess %-andel).

  Ofta har därvid de partier inom den kultur-marxistiska kretsen på gränsen till spärren tilldelats en del av de 5%:en. Inför valet ljög man också om F!. Hela 7-klövern ligger f ö mer eller mindre under kultur-marxismens ok, även om en del kallar sig "kommunister", något "liberaler", något "konservativt".
  Men de lurar ingen sansad bedömare, när de ändå agerar kultur-marxistiskt.

  I detta fall verkar merparten av riggnings-%:en ha getts åt M i tron på att M är en konkurrent till SD, nu när de allt mer anammar den politik SD under så många år kritiserats för. Men där tar riggarna fel. M har en så klantig partiledare att när det kommer till sin spets väljer man ett parti med en partiledare som uppvisar självförtroende, trygghet, initiativkraft, kunskaper och har sunt förnuft. Någon som skulle kunna agera som STATSMAN. Det finns f n endast en sådan i Sverige, och det är SD:s Åkesson, som dessutom stärks med att en mycket kompetent grupp individer runt sig.

  SvaraRadera
 3. Vad annat kan man vänta av dessa historielösa journalister på Aftonslasken?De förvränger sanningen 180 grader stup i kvarten så att det passar deras röda politik.

  SvaraRadera
 4. Mellin har råkat in i en återvändsgränd.. Denna landets tyngsta skribent,får nu söka finna en trovärdig reträttplats.SVR/TV söker väl hela tiden nya propagandister,eller ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inga elaka hänsyftningar på kroppsliga defekter !

   Jungman Jansson

   Radera