söndag 17 januari 2016

Floskelparaden på agenda.

 AKB och Löfvén fortsätter övertrumfa varandra i att undvika Sveriges allvarliga problem med den okontrollerade massinvandringen. Som om de sovit i hundra år maler de ikväll på, om att det land som för länge sen gått från trygghet och frid till ett mångkulturellt minfält - kommer att  kunna bli ett FARLIGT samhälle. No shit Sherlock!

Men om vi bara slipar ner alla trösklarna så kommer sagan att sluta lyckligt. Först ett jobb och en bostad für alle, analfabeter ska avlönas - men inte för lågt - eller inte jättelång i vart fall - bara de får in en fot så att säga, "jobba sig in i ett jobb", och vi kan laga mat i varandras kök.


Dom är tyvärr inte riktigt kloka nån av dom.


Sen kommer Danmarks friska Inger Støjberg och ärligt och öppet säger det som inte Löfvén och AKB ens vågar andas.


Det är då man förstår att skräcken att föra politik i Sverige fortfarande förlamar - den fega ängsligheten och korrektheten kommer att ta död på oss.

15 kommentarer:

 1. Debatten mellan våra sk partiledare ("Ledare"?) var tydligen så extremt usel att jag bara måste se den såhär i efterhand..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kommer att somna inom två röda!

   Radera
 2. Så då kan jag snabbspola till den sunda danska mimistern mao? Det ante mig...problem=utmaningar give me a f-ng break!! Välkommen tillbaka förresten, du är som ett gift/drog, Carina;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hälsodrog--det är jag det;)

   Radera
  2. Problem har gått från utmankngar till möjligheter, i Löfvens underbara värld.

   Radera
 3. https://www.youtube.com/watch?v=GF1M1JMFtSU

  SvaraRadera
 4. Floskelparaden !
  När man pratar om att "vi måste bryta utanförskapet" utan att nämna att vi vid identifiering av problemet hade TRE utanförskapsområden. Som efter tjugo år av åtgärder och insatser har ÖKAT till 186.
  Samt 55 no-go-zoner och 200 marokanska gatubarn i Stockholm.
  Och INGEN vågar nämna att problemet nu är olösbart !

  Tjalle

  SvaraRadera
 5. Vad Inger Støjberg i verkligen sa: "Vi skall inte visa någon solidaritet med människor med människor i nöd". Så talar en riktig människa på yttersta högerkanten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undrar vilken kant du är på? Om du inte redan ramlat ner.

   Radera
  2. stackars dig, anonym, du hör inte längre vad människor säger. Bara vad statspropaganda vill att du ska tro att du hörde. Ett långt gårnde fall av urtvättad hjärna. Jag beklagar.

   Radera
  3. Ger man bort allt till alla blir vi ännu fattigare än nysvenskarna
   Är det så du Anonym vill ha det? Våra äldre har byggt landet och donerar skörden.Detta till folk, mest män, som ingen förmåga har annat än att kriga och slåss om vilken religion som är den rätta. Blir verkligen trött på folk som tror att kistan är rågad när den i själva verket är tom. Anonym är säkert en man med hög lön utan empati för äldre människor. Varför ska just Sverige utarmas, vi ser hur landet krackelerats på alla fronter?

   Radera
  4. Du vet inte vem jag är lika lite som jag vet vem du är. En sak vet jag dock; jag känner empati för äldre människor och hjälper dem på min lediga tid. Jag känner även empati för människor i nöd som fly från sitt hemland för att försöka finna ett tryggt liv. Tänk på det Elisabeth

   Radera
  5. Så god som du är kommer du säkert till himlen.

   Radera
  6. Jawelin, är övertygad om att S:e Per kan skilja på godhet och självberöm. Gidhet är inte att rasera välfärden för alla, för att välkomna förttyck, ojämlikhet, barnäktenskap, kriminalitet, klanmentalitet och illegalas gratisvård.

   Radera
 6. Människor i nöd har Sverige tagit hand om i massor men andra länder sviker och skrattar åt dumpolitikerna. Ska man förinta en befolkning med sin infantila godhet till utplåning av svenskarna?
  Apostlarna är förblindade och följer inte med i nyhetsrapporteringarna. Löfven, en naiv politiker som inte kan tänka själv undanber jag mig.
  Tidningarna har så smått börjat förstå att pålästa insett vilket mörkande som pågått ett antal år. Alternativ media har varit ärligare men alla tidningar ska läsas med ett kritiskt tänkande. Du anonym tänker kortsiktigt om än alls.
  Du ser och begriper tydligen inte vilket kriminellt land vi lever i. Blir du drabbad kanske du ändrar ditt synsätt. Jag en kvinna som fått min frihet beskuren kan inte ta en promenad kvällstid pga. den eskalerande brottsligheten. Överskottet på nya unga hormonstinna ger mig rysningar. Flickor och kvinnor går inte säkra på gatorna i Sverige.

  SvaraRadera