onsdag 13 januari 2016

En fråga till statsTV: - Vad är det som är så farligt med att berätta Sanningen, hela Sanningen och inget annat än Sanningen? Ni gräver er egen grav

SVT: -"En knivbeväpnad man låste igår in sig i en lägenhet i Rinkeby i nordvästra Stockholm under tisdagen. Situationen växte till en stor polisinsats i området. En anhörig man blev fast i lägenheten och släpptes efter en hel dags förhandling.  Efter ytterligare en timme gav mannen som förskansat sig i lägenheten upp och kom ut." 

MEN!

Om hela sanningen ska fram; Nyheter idag, i statsmediers propaganda  kallat hat- och trollsajt: 

- Det gisslandrama som under större delen av tisdagen utspelade sig i Stockholmsförorten Rinkeby rörde sig om en asylsökande man som barrikaderat sig med sin pappa. Han vägrade låta sig utvisas tillbaka till sitt hemland Marocko. – Han har försökt hugga poliserna som först kom till platsen, berättar en anonym polisman  (- wow, en polis med civilkurage vågar trotsa maffiagudfadern Eliasson- ).


SVT lägg ner er dubiösa och värdelösa verksamheter. Vi är inte intresserade av friserade halvsanningar.

4 kommentarer:

 1. Så vitt skilt kan alltså en "nyhet" i dagens Absurdistan återges ! Beklagar alla som endast läser den censurerade hets/hat-PKpressen !

  SvaraRadera
 2. Tydligare blir det inte. Frågan är vad SVT tror svenska folket skulle drabbas av om vi får veta att ytterligare en asylsökare utan adylskäl griper till kniven?

  SvaraRadera
 3. Är det politikerna som springer till aftontidningarna o media, hotar till tystnad?
  Allt elände ska mörkas för att inte SD ska gå segrande i mål.Die dumme vill inte att vi ska veta av rädsla för att förlora makten.
  Unga flickor och kvinnor offras för att vissa människor ska få fortsätta att smörja kråset.

  SvaraRadera
 4. I Sverige är sanningen lögn.

  SvaraRadera