onsdag 27 januari 2016

Det sämsta du kan göra är att bli dödad av en asylsökande. Det blir ditt eget fel och din existens förnekas innan du ens kommer i graven.
Ylva Johansson om sin starka reaktion i tv, med anledning av den svåra dödsolyckan på en arbetsplats.


Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S) blixtinkallade till presskonferens bara timmar efter dödsolyckan. Hon var märkbart tagen av nyheten. Rösten brast flera gånger under intervjun.


– Det är lätt att föreställa sig att man säger hej då till sin man eller fru på morgonen och så kommer han eller hon aldrig mer hem.

– Jag reagerade väldigt starkt. Jag tror alla gör det. Att förolyckas på arbetet är fruktansvärt och helt oacceptabelt, säger hon.


Fast.


Detta gällde förstås två förolyckade på en byggarbetsplats.

Och inte en ung ensam kristen kvinna dödad i tjänsten på ett asylboenden för män från Nordafrika.

 

Aftonbladet då


4 kommentarer:

 1. Dags för politiska mord?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker att det räcker med de politiska självmord som begås dagligen. Hade vi bara en oposition värd namnet hade vissa politiker och "ämbetsmän" varit politiskt döda och begravda för länge sedan. Vi har en partiledare i ett parti med mer än en femtedel av riksdagens ledamöter och som utan vidare skulle kunna samla en riksdagsmajoritet som intar fosterställning och kvider över tanken på ansvar medan landet brinner.

   Radera
  2. För mig är AKB och M märkta, alla vet att tiga är att samtycka.

   Radera
 2. Ylva Johansson ä en stor komedienne som uppträder på den politiska scenen.
  Hennes falska deltagande i tragedin var lysande framfört.

  SvaraRadera