söndag 17 januari 2016

Back in business.Äntligen!

I fredagskväll kraschade min PC med dunder och brak, allt gick åt fanders, jag bara väntade på att eländet skulle fatta eld. Så jag stoppade omsorgsfullt in den hädangångne med våta omslag i tvättmaskinen och stängde luckan, så jag kunde gå och lägga mig. I drömmen flög jag i luften med tvättmaskinen, vi blev oss aldrig lika igen nån av oss.

Morgonen kom dock med goda nyheter - jag hade överlevt, tvättmaskinen också, så här är jag nu med taffligt fingrar på min nya Surface!

 Tyvärr så kom mitt tillfälliga avbrott mitt i Sveriges och Wallström/Kommunals och regeringens apokalyps. Så det har kliat i varenda finger! Vi får se om jag kan göra nåt åt det nu.

8 kommentarer:

 1. Ibland skulle också bli instoppad med våta omslag i tvättmaskinen då det känns som om huvudet ska fatta eld när man läser vissa nyheter.

  Det var inte Boeing som tillverkat din PC? Man kanske använde batterier från Dreamlinern?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Efter agenda ikväll kan det hända att jag kryper in dit själv!

   Radera
 2. Skönt! Har saknat dig

  SvaraRadera
 3. Skönt! Har saknat dig

  SvaraRadera
 4. Hemma igen! Min natur har väldigt svårt att acceptera nödstopp, så det har varit en pärs! Dessutom är jag helt emot tekniska nyheter, vill hitta som i min egen ficka. Otroligt konservativ. För det jag behöver en dator till behövs inga dyra exklusiviteter, men dyra exklusiviteter är det som tillverkas, för dom som vill uppdatera sig. Får väl bjuda hem mitt lilla bonusbarnbarn för hjälp. Hon så redan för två år sen att jag verkligen behövde en modernare dator.....

  SvaraRadera
 5. Välkommen åter Carina.
  Mina tankar är för det första som Löfven säger.
  Nu har hon övergett oss och tagit en paus.

  För det andra. Åkt på semester.

  För det tredje.
  Blivit sjuk och orkar inte.

  Glad att det bara var datorn som ställde till det
  och att vi fick veta orsaken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Likande mardrömmar plågade mig Elisabeth...
   Liksom Carina har jag inrutat min dag efter ett visst mönster...
   På morgonen efter toalettbesöket(läs förmiddagen för er morgonpigga)är det min laptop som startas.I tur och ordning följer sedan de olika program som finns bland "mina favoriter".Först därpå följer frukost,medan musikfavoriter från gamla goda tiden,ljuder från bandspelaren.
   Välkommen tillbaka till vardagen Carina !

   Radera
 6. Tack, tack, av hjärtat tack!

  SvaraRadera