lördag 9 januari 2016

Av alla hycklande dårar är nog Anders Lindberg t.o.m uslare än ernman.

Anders Lindberg vänder kappan idag: - "Svält har blivit ett vapen i inbördeskriget i Syrien, det vet vi, det har vi läst i tidningen många gånger. Men det är som om vi inte förstår. Vi har ju andrum och systemkollaps och orkar inte riktigt ta in mer. ___________________

Det finns grymhet som inte går att förlåta, som knappt ens går att förstå. Saker som kommer att skrivas ner i historieböckerna och som behöver förklaras för våra barn när de blir äldre.
Vad gjorde du egentligen när det hände? Vilken sida stod du på?" 

Ja-a-a, du Anders Lindberg, vad gjorde du när det hände? Vilken sida stod du på? Förutom att du och din tidning tvångsmässigt förbjöd allt ifrågasättande kring den svenska miljardinvestering på invandring av män i krigsför ålder, istället för hjälp på plats, så är ni grunden för själva systemkollapsen. Du stod styvnackat på den korrekta sidan som förminskade och förnekade all världens barn i nöd. 

Dina egna barn kommer oundvikligt att förstå att du är en av dom som verkligen bär den stora tunga, tunga samvetsskulden och dödsskammen för detta lilla undernärda syriska barns lidande. 

Ett spädbarn hålls upp framför videokameran i filmen från staden Madaya i Syrien. Vintern har nått hit men ingen mat. Nu svälter befolkningen ihjäl.

4 kommentarer:

 1. Läs Alice Teodorescu´s lysande krönika i Göteborgs-Posten."Varför räds media verkligheten" och jämför hennes skrift med Aftonslaskmedias lortjounalistik.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan inte jämföra råttlort och diamanter!

   Radera
 2. Som vanligt är (bokstavligt) den lilla människan som kommer i kläm mellan personer med maktambitioner. Barn som inte får näringsriktig mat under de första åren riskerar att inte nå sin fulla potential. Inga dyra märkeskläder och mobiltelefoner där inte. Samtidigt kan man undra hur deras föräldrar är skapta som skaffar barn under brinnande krig. Bilden borde förövrigt få dem som tycker att vi ska prioritera 1 okänd individ av okänt ursprung före 200 som sitter kvar i skiten att börja tänka. Vi måste välja och mitt val är lätt.

  SvaraRadera
 3. Ja, Lindberg är väl en av de högsta rösterna till att vi inte skall hjälpa folk på plats. Han är den som skriker rasist åt människor som ifrågasätter hur mycket det kostar att få hit välnärda karlar från Mellanöstern hit till Sverige och göda dessa. Han har i synnerhet bidragit till att Syriens riktiga barn nu svälter. Undrar om idioten någonsin kommer att förstå det?

  SvaraRadera