fredag 8 januari 2016

Är det rasistiskt att välja att antasta finska kvinnor, tyska kvinnor, svenska kvinnor och österrikiska kvinnor, ernman/schymann?


Hundratals kvinnor i Köln, Stuttgart och Hamburg blev sexuellt  misshandlade av muslimska migranter och flyktingar på nyårsafton.
Liknande scener utspelade sig i Sverige, Österrike och Finland. Asylsökande som möttes i centrala Helsingfors hade samma planer, att begå sexuella övergrepp och andra brott mot kvinnor. Tre irakiska asylsökande har arresterats misstänkta för dessa  organiserade hatbrott i Helsingfors.

“ Det här fenomenet är helt nytt i finsk sexualhistoria,” Ilkka Koskimaki, polischef: ”Vi har aldrig förut varit med om något liknande.”Men att polisen fått tips från personal på asylboenden:“Vi hade därför förberett oss för misshandel sexuellt våld och rån.” 

T.o.m DN har hört talas om Köln:
 daily mail

9 kommentarer:

 1. Och nu försöker sig de importerande politikerna, att komma från det hela genom att avskeda lägre stående i hierarkin.I dag fick polischefen i Köln avsked men en av dem som orsakat det hela, (Jäger heter han) ville ha anstånd tills måndag,för en förklaring !
  Hittills har drygt 170 anmälningar om sexuella övergrep,rån och överfall anmälts till polisen i Köln.I Hamburg ligger motsvarande siffra för nyårsafton,just nu på dryga 50-talet.

  SvaraRadera
 2. För många händelser på för många olika ställen för att vara tillfällen. Vad innebär detta. Egentligen?
  Fasar för min sondotters framtid i Göteborg. Hon fick ett årskort till Liseberg i julklapp. Vågar man låta henne gå dit med sina kamrater? 14 år ljushårig och nätt i figuren. Fy vad jag mår illa.
  Maggan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Invandrargäng drar omkring där och rånar svenska ungdomar.

   Radera
  2. Invandrargäng drar omkring där och rånar svenska ungdomar.

   Radera
 3. Jag säger att bara de händelser som inträffat det senaste 24 månaderna är nog för att begripa att det är tvunget att göras omfattande åtgärder för att, en gång för alla, bli av med problemen.
  Ni förstår nog.

  SvaraRadera
 4. I tyska PK-pressen och flera kanaler i TV,söker man på alla sätt förringa det inträffade.Bl.a. påstås att det är jämförbart med "högerextrema" protester,och fotbollshulliganer !Detta som skedde runt om i Tyskland under nyårshelgen,tycktes för absoluta flertalet av de godhjärtade,ha kommit som en fullständig överraskning.
  För ledande politiker är det rena mardrömmen,med tanke på att allt vad PEGIDA förespått,nu har
  inträffat i dessa miljonstäder !

  SvaraRadera
 5. Ett uttalande hade väl varit lämpligt från Ernman och Schyman - men vad ska de säga? De funderar nog
  på det...
  Mats

  SvaraRadera
 6. Detta är organiserat av IS, IS som kommit in som asylsökande med massorna. Dom ringer med sina mobiler och eggar upp till upplopp mot vad dom anser är felaktigt leverne. Allt som är roligt är förbjudet i deras ideologi. Vilken tråkig värld dom måste leva i.
  Dags för Europas män att ta till hårdhandskarna eftersom politikerna är handlingsförlamade.
  Löfven tycks helt tappat bort både sig själv och talförmågan. Nyval, regeringen verkar ha gett upp. Ny attack i Hurgada i Egypten och samma slags galningar som är i farten. Fattar inte varför folk åker till Egypten, begriper dom ingenting.

  SvaraRadera
 7. Tror inte ens det är bara IS, du minns vad svenska muslimerna skrev om vårt nyårsaftonsfirande! Alla muslimer föraktar oss och vårt leverne.

  SvaraRadera