söndag 6 december 2015

'you ain't no Muslim bruv`Den islamistiske knivmannen skrek:- "Detta är för Syrien......blod kommer att flyta", innan han skar upp halsen på en oskyldig man och knivdödade två andra.En våghalsig East Londoner filmade islamistdräparen, och en annan man fördömde högljutt mördaren när han greps för att inte vara en sann muslim; 'you ain't no Muslim bruv'. 

Det förnedrande uttalandet har kvoterats på sociala medier under hashtagen #youaintnoMuslimbruv'. Många följare sänker vansinesdräparen för att inte alls vara en muslim som hyser sympatier för Syrien - bara en simpel blodtörstig idiotmördare. 

Det är precis så muslimer världen över måste göra, nolla ISdödarna, vägra acceptera att de bestialiska slaktarna har något med nån Gud att göra. Vanära och förnedra dem, och slit tron ifrån dem. Ta deras anledning att vara ifrån dem, gör dem till tragiska as.

8 kommentarer:

 1. Hur många sådana islamska terrorister finns det nu i Absurdistan ?
  Väntar med spänning på,när första för dem lyckade tillslaget sker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bara en tidsfråga. Kroppen är på red high alert efter reinfeldt.

   Radera
 2. Var är väktarna, var är polisen? De ska ju förhindra sådana här vidrigheter!

  Sanningen är att de inte kan, människor får lida fan för politikers vettlöshet.

  SvaraRadera
 3. Är också alltid på helspänn i närheten av vad man kan ana en galenpanna. Politikerna själva är förhoppningsvis livrädda också trots ett tjog livvakter som förmodligen också är rädda om skinnet. Alla i landet har anledning att reagera. Kan man fortsätta leva lugnt med tanke på vad som händer?

  SvaraRadera
 4. Vår regering välkomnar dessa mordiska vildar för att sätta skräck i befolkningen.Själv gömmer de sig bakom sina livvakter.Vi har massor av dessa mördare i landet.De väntar bara på rätt tillfälle att slå till.
  Många i min bekantskapskrets har börjat beväpna sig.Det är illa.

  SvaraRadera
 5. Jag kommer aldrig att lita på en muslim,har man den tron så är det något fel även om man kallar sej fredlig muslim.
  Och vad kommer alla sk fredliga muslimer att stå på för sida när det drar ihop sej i sverige?
  Så snälla snälla snälla carina försvara inte den sortens religion.
  Sedan blir jag förbannad när jag hör att någon tänder eld på invandrarboende,,,,,jag förstår inte att dom inte tänder på jornalisternas bostäder för?det är ju i första hand dom som är orsaken till sveriges förfall genom deras lögner o propaganda.

  Sen tycker jag du är modig carina , som vågar visa vem du är o driva en sån här blogg,,,,,,tänker på hur många muslimer som finns i sverige,o dom är inte att leka med.
  Pelle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är med att andra tänder eld, har förekommit, men de flesta bänder, sker inne på boendet. Väktare, poliser, brandmän och personal, berättar, hur de plockar ur batterierna i brandvarnarna, röker på rummen och slänger fimpar hej vilt. Tro inte vad media skriver. Vet du någon som blivit dömd för bränder, förutom den där asylsökande kvinnan?

   Radera
 6. Där har du en poäng olle,jag är medveten om att det mycket väl kan vara så
  Pelle

  SvaraRadera