söndag 27 december 2015

Vita slavar på våra asylboenden.


Om arbetet via FB: - Började en måndag. Det var väldigt mycket att ta in. Människor var i svår situation. Många kollade på mig när jag kom på min första dag. Ingen pratade med mig utan jag fick själv ta initiativ till att försöka få en diskussion. Väldigt få pratade engelska, och de som gjorde det var svåra att förstå.
Under min första vecka kände jag mig ganska utmattad. Jag fick stå i köket och servera mat. När dom än ville åka in till stan var jag tvungen att åka dit med dom. På kvällarna fick jag be dom att vara tysta och hålla koll på sina barn då det skreks och stördes sent på kvällen.

Jobbade i nästan fyra månader och blev allt mer irriterad. De asylsökande behandlades som kungar på våran anläggning. De fick i princip allt de pekade på. Jag började bli mer och mer irriterad. Jag kände att jag behandlades som skit och slav.
Några exempel är när vi hade lunch eller middag. Alla sätter sig vid sina matbord. Det är vi i personalen som serverar mat, dryck och salt/peppar. De gapade när de ville ha något, reste sig aldrig för att hämta något själva. Efter att de hade ätit upp sin mat valde dom att bara resa sig och gå därifrån. Lämna sin bricka kvar på matbordet som de hade grisat ner. Jag fick plocka upp efter dom.
Jag fick diska deras disk. Jag fick se till att dom var nöjda. Ibland händer det att det blir ett stort tryck under lunch, många ska ha mat samtidigt så det kan dröja innan alla får mat. Detta var dock totalt oacceptabelt. Jag blev kallad för rasist, hora, idiot, "fucking sweden guy" med mera.

Började tappa hoppet. Jag sliter 9 timmar varje dag för att hjälpa, men det går inte längre. En kväll hade jag jobbat 8 timmar, hade en timme kvar av mitt pass. Ett gäng somalier ville åka in till stan. Jag förklarade med hjälp av en tolk att jag snart slutar mitt pass och att de får vänta till nästa personal kommer så kan dom åka in till stan.
Dessa fyra somalier började då att knuffa mig, kalla mig både det ena och det andra. Jag anmälde detta till min chef som säger "dessa människor har det svårt, det kan ha hänt att det var ett missförstånd, tänk inte på det mer och försök att gå vidare".
Fine, tänkte jag.Jag började mer och mer inse att dessa människor aldrig kommer integreras i Sveriges samhälle.

Saker som jag inte fattar att dessa människor gör är bland annat;
- Kissar/bajsar överallt förutom i toaletten.
- Skriker, stökar och bråkar under dygnets alla timmar- Ställer krav och behandlar oss personal som slavar- Ber man dom att göra något eller att ta det lugnt så är man "fucking sweden guy"- Dom snor från varandra, vare sig det är kläder, hygienartiklar eller tidningar.- Dom snor mat/frukt/dryck och äter det på sitt rum - vilket inte var acceptabelt hos oss. Man äter i matsalen.

- Kvinnorna är totalt underlägsna - de får inte säga nått eller göra nått utan mannens tillstånd- Barnen är äckliga, de bajsar på sig (trots att de är sju, åtta , nio år gamla)
- Föräldrarna bryr sig inte utan låter bajset torka in på ungarna- Det luktar verkligen SKIT i deras rum och i de olika vardagsrum/matsal som vi hade.

Efter sex månader av detta jobb kastade jag in handduken.
Jag tänker inte slava för dessa somalier och araber.
Situationer de är i är sorglig. Men deras kultur skiljer sig så OTROLIGT mycket från våran egen. 
Jag röstar på SD för att dagens invandring och framförallt integration inte fungerar. Något måste ske.

6 kommentarer:

 1. Av artikelns innehåll framgår tydligt att det är muslimer som helt och fullt följer sharia m fl. Där framställs icke muslimer som slavar åt de "överlägsna muslimerna". Så beteendena är bara att vänta. Nu gjorde skribenten en uppenbar miss under sitt job, då det är slaven som skall torka skiten ur ändan på ungarna. Dessutom skall slaven stå till förfogande sexuellt, oavsett man eller kvinna, fast så långt gick det tydligen inte.

  Och självklart finns det en MYCKET effektivare mottagning av invällare än vad Migrationsverket har förmåga till, d v s den som närmaste moskées imam organiserar. De där invällarna skribenten träffade har garanterat något dygn efter de anlände träffat en "instruktör" som instruerat dem om hur de skall uppträda, vad de skall kräva etc. Allt för att islam skall "hållas högt".

  Tro inget annat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Chefens svar till sin anställde som hotats, är hela förklaringen till varför vi låter folk komma hit och våldta oss och Sverige.

   Radera
 2. Allra största respekt för dig som jobbade där!

  Den förste av dessa "kungar" som hade öppnat käften med en nedsättande kommentar till mig, hade fått tänderna nedslagna i halsen så dom gick vaktparad ut ur arslet på honom. Baksidan av ett sådant "macho-scenario" är nog att jag säkert hade förvandlats till köttfärs med största sannorlikhet när resten hoppat på mig.

  Det är tur att en sådan "neandertalare" som jag inte behöver arbeta på sådana ställen, både för "kungarna" och speciellt för mig :)
  Men om det är såsom det beskrivs, så är det så
  bedrövligt att jag riktigt kan känna depressionen
  dra över mig totalt. Jag kan dag för dag känna hur hopplösheten tar överhanden och dränker mig,
  och det värsta är att jag vet att det finns fan snart inte en jävel därute som kan få upp sådana
  som mig på det mentala torra land vi befann oss
  på för många år sedan ...

  /Nic

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här är en till dränkt katt, som aldrig fixat ens en dag i en sån kvinno - och människoförtryckande miljö.

   Radera
  2. Känner också en enorm förtvivlan av all kriminalitet som sköljer över oss likt en tsunami. Riksgränsen har öppnat upp sitt hotell för ensamkommande och där bråkar flera 100 med varandra. Polisen har ständiga utryckningar och försöker medla. Överallt där muslimerna är råder oroligheter, de samsas inte.
   Skidåkarna får söka sig till andra ställen, bit för bit tas områden över.

   Radera
 3. Sverige har blivit en curling nation för ekonomiska flyktingar.
  De verkliga flyktingarna beter sig inte som dessa skojare.

  SvaraRadera