torsdag 3 december 2015

Var som helst, när som helst.

Amerikansk muslim Syed Rizwan Farook och hans saudiska fru i San Bernardino, lämnade sin baby hemma, för att storma tillbaka till kontorets julfest med automatvapen och slakta 14 arbetskamrater. “ Jag har inte hört nåt säger mördarens far med samma namn, då namnet publicerades. - "Han var mycket religiös, han gick till jobbet, kom hem, gick och bad och kom hem. Han är muslim." 

Amerikanska tidningar kör så klart väldigt snabbt damage control och hittar bortförklaringar för människoslakten med "ett bråk på jobbet".... Så lägligt då att muslimen råkade ha tillgängliga medhjälpare, automatgevär, bomber, skyddsutrustning, specialkameror m.m hemma för att lösa "dispyten". 

Arma arbetskamrater och deras familjer, som inte anat att muslimen hela tiden smidde planer på att arkebusera dem alla just inför vår största högtid. 

President Obama: ' Vi har ett mönster med masskjutning i detta land, som inte har sitt motstycke nån annanstans i världen, och det finns en del steg som måste tas......för att öka oddsen på att det inte händer lika ofta igen.'  (that they don't happen as frequently.) 

Eller som Steffe skulle ha sagt: Det är inte okeij.

8 kommentarer:

 1. Inte bara i USA spelar man ner,att det var ett islamskt terrrordåd.
  I tyska TV som ju alltid står på yankees sida,om de så skulle fälla atombomber över oss..Hela deras nyhetsdel bestod av oskyldiga muslimer som fick bedyra sin religiösa avsky mot dådet....
  Tror det på arabiska heter något likt Tjaqqaja (lögner)
  Ingen bra vecka för Obama när hans trosbröder i Kalifornien mördar, och där hans kompis Erdogan,avslöjas handla med stulen IS-olja.
  Nåja det är fredag imorgon,och han kan lägga sig på knä vänd mot Mekka och be om förlåtelse för sina synder !

  SvaraRadera
 2. Uppenbarligen går det ALDRIG att på minsta sätt i förväg bedöma när topplocket släpper på en muslim.

  Kan hända vem som helst.

  Tydligen.

  SvaraRadera
 3. Även i Sverige räcker det med bråk i sandlådan med barnen för att pappan eller brochan, kosinen, skall hämta AK 47. Kan inte hända vem som helst. Men händer vissa ofta.

  SvaraRadera
 4. Muslimerna blev ursinniga över att personalfesten hade kristna inslag.
  Julfirande...

  SvaraRadera
 5. Muslimerna dyrkar döden!Livet är ingenting för dessa dönickar.
  Vår kristna högtid stundar,vi kanske skall börja önska varandra Död Jul redan nu?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Död Jul den var bra. Ett gott skratt fick jag mitt i eländet.

   Radera
 6. Till förberedelserna hörde tydligen också en importerad fru som snabbt bytte niquaben mot terrorkläder och som hade den vapenträning och kallblodighet som krävdes för att skjuta på såväl mannens kollegor som poliser. Det är inte omöjligt att en dispyt på festen utlöste det hela. Men då återstår frågan, var hela arsenalen av vapen, bomber och medhjälpare avsedd för ett ännu större angrepp någon annanstans? Hoppas nu att FBI får svar genom att analysera telefon och datortrafik.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur man i nyhetssändningarna söker att mörka sambandet med IS-terroristerna framkommer allt mer.S-Arabiskan skall enl. CBS haft medlemskap i IS,och aktivt deltagit på deras s.k. "svarta sidor" på FB...Många kan de naturligtvis föra bak ljus,genom att dölja sanningen.Sedan finns det sådana som oss,som nyttjar de ocensurerade nätet och därför har från början en klarare bild,än dessa s.k. experter !

   Radera