lördag 19 december 2015

Statsministerns försvarstal.

Lena Mellin: "Statsministern inledde sitt jultal med att skylla på EU för att regeringen gör allt de kan för att hindra fler flyktingar från att komma hit.

Stefan Löfven ville straffa EU, därför stängde han gränsen."  

Var får han allt ifrån.
Statsministern varnade för att samhället kan slitas isär. Där har han åtminstone en siffra rätt. Att han bjudit hela Afrika och Arabvärlden att flytta in i vårt skattefinansierade folkhem är en utmaning som verkligen ser ut att slita landet isär. Lögner, brutna vallöften och oförmåga kommer inte att förhindra denna fullständiga undergång. 

Mina känslor för Löfvén är inte ömma, men jag är alldeles, alldeles för väluppfostrad för att uttrycka mig lika ärligt som en flashbackläsare:

-"Jag kommer iallafall att minnas Löfven och Reinfeldt som våra statsministrar och vad de har gjort, och har till och med skrivit in en notering år 2030 och 2040 i min almanacka så jag inte glömmer bort dem för att: Jag skall pissa på era gravar och rent av kanske göra detta till en tradition med mina vänner, ta en weekend för att besöka er och pissa på era gravar."


aftonbladet   DI

1 kommentar: