lördag 19 december 2015

statsministern: -”Vi måste bemöta hatet.”

- Nåja, det finns ju hat och hat. Det är ju sagt mera som en generell moralisk uppmaning. 

Hur skulle det låta om jag som statsminister stod här och julkäbblade om att det är bra att hata och mobba. Det finns bra och nödvändigt hat  - fast det gäller bara vissa såklart. För det är ju svensk helig undantagsregel nummer ett, att vissa i vårt land inte förtjänar annat än hat och spottloskor, och det är inget som ens en statsminister kan råda över. 

Så därför är det fritt fram, till och med en allvarlig allmän uppmaning, att hata Jimmie Åkesson och alla Sverigedemokrater, precis lika mycket som polischefen Eliasson som vill spy ner dem.
Riktiga kackerlackor är dom varenda en i hela patrasket.
 

SVT

5 kommentarer:

 1. Samt glömma Västerås !

  SvaraRadera
 2. Jimmie Åkesson är Sveriges bäste partiledare han är rakryggad och karismatisk.Det är inte lätt för de andra partiledarna med sina hatiska,förtryckande mobbarattityder att stå i Jimmie´s skugga.87án mobbar alla som inte har deras destruktiva åsikter.
  Det går inte att tvinga människor vända 180 grader
  i övertygelsen att svart är vitt.

  SvaraRadera
 3. Jimmie Åkesson lyser i det kolsvarta landet.
  Andra politiker framstår som töntar, bedrövligt.
  Sverige är förlorat och störtdyker. Alla som byggt landet och betalat skatt får nu se hur lätt die dumme skänkt bort Sverige och det helt utan krig.
  Vi drunknar i utgifter som massinvandringen kostat och pengarna tas från välfärden. Jag har lärt mig att man ska rätta munnen efter matsäcken och nu kommer svälten för det finns ingen matsäck längre.

  SvaraRadera
 4. SD`s väljare har under lång tid känt hatet från 87áns åsiktsförtryckare.Vi har med stor fasa konstaterat att deras budskap är att förnedra och smutskasta människor utanför "godhetsprofeternas" krets.
  Med stor glädje läses senaste väljarundersökninge.Sveriges befolkning väcks till livs av de tomma tunnornas skrammel.
  Go for SD

  SvaraRadera
 5. Jag känner av ett hat mot svenskar, som jag tidigare inte har känt av. Hittade en ny blogg som kan vara värt ett besök.
  https://debattforum.wordpress.com/

  SvaraRadera