onsdag 2 december 2015

Muslimerna gormar, nä, jag menar stormar.


Indvandrare kräver att orkanen Gorm döps om. 


När danska  DMI valde att kalla orkanen för Gorm, visste meteorologerna uppenbarligen inte vilket ramaskri det skulle bli hos de hitflydda invandrarna. DMI, TV2, och DR  fick flera tusen protestmails från störtvreda - och säkert mycket kränkta - muslimer, kan man tänka.-”Vi blir ignorerade å det grövsta, DMI kan inte låtsas som om flera hundra tusende männískor med andre vanor inte lever i detta land. Varför Gorm? Det kunde ha varit en mycket bra idé att kalla den  Shawarma skriver t.ex Aisha från Brøndby.

Muslimskt underdåniga Enhedslisten svarar genast, ”Jag anser att  det skulle vara en god  politisk och social signal att skicka till indvandrare - läs muslimer -  om vi kallar nästa storm med ett namn från mellanösterns kultur. Mitt bud blir Habibi”. 

Nån som hört talas om någon enda annan invandrare med vilken annan religion som helst, som sen begynnelsen i vårt land, surat, sparkat och kastat sig på marken likt en trotsig unge - för att landet de flytt till har ett eget språk, egna seder och egen kultur? 

Islamiserarna blygs inte.

9 kommentarer:

 1. Man tar sig för pannan! Och det värsta är att ingenting är förvånande numera. Lena L

  SvaraRadera
 2. Gorm var väldans aggressiv hos mig..Mina nyputsade fönster mot Sundet blev helt nersaltade... F.ö. anser jag att det var ett mycket bra namnval,för stormen/orkanen som drog in över bl,a. Jyllinge,och gravplatsen för den gamle Gorm !
  Kristendomens vagga i Skandinavien.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ledsen, Lars!
   Jellinge menar du helt visst!
   Var där för tre år sedan.
   Sevärt.
   Köpte stenen
   Ja, jo, bara i liten skala.

   Jungman Jansson

   Radera
 3. Vi vill inte ha deras sketna kultur.Fooooten!!

  SvaraRadera
 4. Ali Baba blir sur för precis allt. Varför stannade dom inte kvar i sitt land där allt verkar ha varit perfekt. Ingen har bjudit in dem till vårt och våra grannfolks länder. Passar inte skorna, hoppa i snabeltofflorna och dra

  SvaraRadera
 5. Muslimsk kultur kan dra åt helvete.................

  Jag är för religionsfrihet - dvs frihet från religion i det civila och ffa politiska samhället. Privat får vem som helst tro på vilka idiotier som helst - även dessa extrema avarter av mänskligt liv som muslimer sysslar med. Om nu ngn troende (ojojoj) muslim tar illa vid sig av det jag skriver vill jag upplysa om att det är frivilligt (i västvärlden än så länge ) att vara religiös. Det är fritt fram att hoppa av detta idioti. Ju förr desto bättre!

  Peter Dahl

  SvaraRadera
 6. Förstår deras upprördhet; "Gorm är ett förnamn av danskt ursprung, avlett av norska namnet Guttorm. Guttorm är i sin tur härlett ur det fornnordiska namnet Gouthrum, som betyder gudfruktig eller den som inte fruktar andra än gudarna." (Wikipedia)

  Det är juh bara de som får tro på mytiska figurer och skrämma vettet ur hederliga människor. ;-)

  SvaraRadera
 7. Det lär finnas 50-60 länder med samma språk, kultur,religion att vistas i som dessutom har bättre klimat, dock ej samma bidrag så det är väl otänkbart.

  SvaraRadera
 8. De små raringarna är ju kända för sina omedelbara
  sanslösa krav så fort de sätter in en lilltå på svensk mark.
  Och varför skulle de inte kunna kräva även lite smått&gott?
  Kan ju vara skönt med lite uppvärmning inför kampen för världsherravälde ...

  /Nic

  SvaraRadera