tisdag 8 december 2015

Karlstad Kommun startar kontaktförmedling för alla som vill vara lyckliga och ha fred på jorden.

Karlstads kommun: - Hej! Visst vore det spännande att träffa och lära känna någon från en annan bakgrund och kultur? Anmäl dig och var med och bidra till ett öppet Karlstad! 

Enkelt.  

Det är bara att sätta upp en röd dekal med texten "Öppenhet- Jatack" på dörrarna. Sen kan vem som helst komma in när som helst, när dom skurit av larmet och krossat fönstret. Precis som förut. Fast nu berättar vi att vi tycker det är jätteroligt och att dom är välkomna, för vi är minsann inga aviga jävlar. 

Själv vet jag många som redan försökt vara spännande, öppna, närma sig och lära känna:

8 kommentarer:

 1. Ibland undrar man om idioterna på bilden med sina röda lappar fått betalt för att ställa upp sig på rad.
  Vart vill galningarna komma med alla sina välkomstkommitteér?Svenska folket skall inte behöva ta in flyktingar i sina hem.Det måste samhället själv stå för!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svenska folket ÄR samhället!!! Vem som än betalar, så är det i slutändan den som betalar skatt. De andra betalar även de, men "bara" med sin hälsa.

   Radera
 2. Ja, Lars du kommer säkert ihåg följande...
  Prinsessan Christina och Tord Magnusson blev vän 2012 med ett ensamkommande "barn" och vips försvann det juveler för 800.000 kr...så alla lappbärande idioter....lycka till !!!
  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och Somaliern påstod att han kastat allt i Strömmen....Diadem och smycken med briljanter,allt värt c:a 800.000.Detta trodde alltså alla på,även Tord och rätten !

   Radera
  2. Vilket då naturligtvis placerar herr och fru Magnusson i kategorin JÄTTEIDIOTER!
   Man kan ju fråga sig, varför Tosse var så angelägen om att ha denne yngling i sitt hem. Duger inte frugan längre? :-)

   Radera
 3. Troligen resultat av felblandat Löfbergs Lila.
  sz

  SvaraRadera
 4. Ja, vi får väl se vilka som kommer på besök...
  20 vildar, som vill äta, dricka och bli av med lite sexuell överskottsenergi knackar på dörren en kulen afton i december. Undrar om skylthållarna då är lika pigga på att önska varmt välkomna...

  SvaraRadera