söndag 13 december 2015

Jag tycker Mats Ottosson och Kinna Svensson JP, ska ta sig en upplevelseresa till verkligheten i IS´nyskapade land och stanna där.


Nya Tider: I specialtidningen JP Barn riktad till små barn mellan 7 och 12 år beskriver Jönköpings-Posten (JP) den muslimska terrorgruppen som ägnar sig åt tortyrorgier, Islamiska staten (IS), som en folklig sammanslutning som försöker bekämpa en ondskefull diktator och skapa ett nytt land.

Denna skönmålande beskrivning av den kanske mest sadistiska terrorgruppen någonsin, som nyligen massmördade 130 ”otrogna” i Paris, har fått många att reagera.

Det neutrala tonläget är avsiktligt, förklarar Jönköpings-Postens ansvarige utgivare Mats Ottosson. Detta eftersom bilagan ska vara förenklad och inte har som syfte att uppfostra. 

Kinna Svensson, anställd på JP som varit med och gjort barnbilagan, kan inte heller svara ja eller nej på frågan om samtliga medarbetare på JP tar avstånd från den muslimska terrorgruppen. 

Såklart att det neutrala tonläget är avsiktligt, Ottosson. Det kallas statligt organiserad  manipulering och indoktrinering. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar