fredag 4 december 2015

Jag tror experten har fel. Väldigt fel.

Expert: EU på väg att braka ihop.


svd

Tio år???? Det tror jag inte en sekund på - skynda, skynda, nu e de bråttom!

4 kommentarer:

 1. Ju förr desto bättre. Denna koloss på lerfötter som dessutom ständigt fattar fel beslut och sticker sina fingrar i allt den inte har att göra med bör snarast spricka och falla sönder.
  Kanske kan det bli något kvar att bygga upp något nytt och mera vettigt.
  En nordisk union kanske hade varit något att bygga på, men numera vill väl inte våra grannar ha något med oss att göra.

  Skogis.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Knappast att våra grannländer vill ha med dårpolitikerna i Sverige att göra.
   Reinfeldt startade förstörelsen av landet, Löfven och Company har fortsatt. Nu har die dumme vaknat upp när det är försent. SD har haft rätt hela tiden och efteraparna kryper
   skamsna till korset men kan inte erkänna sina fasansfulla misstag. Sjuangänget som gaddat ihop sig och mobbat får bli varse att hut går hem. Kan man känna annat än förakt när man ger bort ett land så lätt. Precis så var det tänkt, att Sverige behöver inte svärdet utan massorna som kommer tar över lätt som en plätt. Inse vad som händer!

   Radera
  2. Så klokt, så bra!
   Sverige kommer att vara pestsmittat för lång tid.

   Radera
 2. Länderna i EU måste börja att diskutera och komma fram till ett beslut om ett avslut på pakten.EU är ett stort misslyckande.
  Freden var väl det som var den största påtryckningen när det gällde att få människor att rösta ja.Nu har det visat sig att det blev tvärt emot önsketänkandet.EU skapar missförhållanden mellan folken i stället för fred.

  SvaraRadera