torsdag 3 december 2015

"Grön jihad"??


Imam Ibrahim Saidy säger att han har brett stöd bland muslimska ledare i Norge:-Gud är allsmäktig. Gud har skapat jordklotet. Han har placerat människorna här som sina representanter. Han har givit oss frihet. Koranen är klar: Gud befaller oss att inte förstöra balansen i naturen. På domedagen måste vi stå till svars för det vi har gjort eller inte har gjort, säger Ibrahim Saidy.Han introducerar ”grön jihad”. Det har skapat stort intresse bland journalisterna på klimatmötet i Paris.  

Kanske denne medietränade imam skulle kunna introducera "Medmänsklig Jihad", eller är deras Gud  plötsligt mer kärleksfullt varsam om jorden än om dess levande varelser?

3 kommentarer:

 1. Är det nåt jag inte tål så är det lögnare och fähundar. Varför kommer dom till Europas utvecklade länder, jo för att dom själva har misslyckats och är lathundar. Religionen upptar hela deras tid och folk lyder blint outbildade klenhuvuden som hjärntvättar befolkningen till döds. Medeltiden har invandrat och med den, den oundvikliga förstörelsen av Europa. Lyssnade just på radion som meddelade att vi har fler terrorattacker att vänta och Sverige är på intet sätt ett säkert land. Stäng gränserna NU.

  SvaraRadera
 2. Jag är rädd att vad vi än gör nu så är det trettio år för sent. Hu,

  SvaraRadera
 3. Domedagspredikanter har kommit & gått i Sverige.
  Denne Imam är miljöpartist och ett stolpskott.
  Man hör vad han säger men vi behöver inte ta till oss av hans dumheter.Norge får sparka ut honom ur sitt land.

  SvaraRadera