tisdag 15 december 2015

Demokratimotståndaren Hanna Stjärne - totalitarismens moder.

 

Bomben mot svenska folket idag: stats-TV:s vd  Hanna Stjärne har föreslagit vänsterpopulisten Jan Helin som programdirektör.
 - Jan Helin är en stark visionär och modig pionjärer när det gäller medieutveckling, och har den kunskap och passion som behövs för att utveckla framtidens tv, säger vänsterextrema Hanna Stjärne. 

Vänstermänniskor har en enorm faiblesse för att kalla sig direktörer och för nepotism, de tar sig också geschwint fram med hjälp av lögner, falska bilder och järnhård propaganda. När det gäller Jan Helin som enbart gillar olika, så finns inte något i hans personlighet som kan liknas vid visioner och mod. 

Däremot har han faktiskt gjort sig känd för stor passion - att förtrycka oliktänkande. Nån framtid kan han inte utveckla, tvärtom undergång, det har han bevisat på aftonbladet.


SVT

9 kommentarer:

 1. Ålänningar!
  Minst 40% anförluster
  Blir som det blir, liksom?

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 2. Sanningens Ord i denna bloggpost!

  SvaraRadera
 3. När partibok eller kvotering gäller som lämpligast merit,då har det visat sig att det blir mest skit!
  När vänsterfalangen skall styra, blir kvalitén på programmen så undermålig att det går inte att lyssna eller se på dem.Nu kommer det en ny pajas och skall styra å ställa med röda ögon å öron.
  Därför har jag inte varken radio eller tv.Internet är bäst.

  SvaraRadera
 4. Tack för fria (än så länge) medier!

  SvaraRadera
 5. I demokratur-Sverige sparkas uppåt de som misslyckas med sina jobb.

  SvaraRadera
 6. Hej igen, Carina - Fina !
  Värmdö igen .........
  För mig är det obegripligt hur en sådan anställning kan få ske. Jan Helin borde vistas någon helt annanstans här i världen. Även Hanna Stjärne. Men, tyvärr, den största skulden ligger hos svenska folket som låter det ske. Minns när tjuren Ferdinand skulle strykas ur Kalle Anka-programmet på julafton. DÅ var det svart av folk som protesterade. IDAG tusen gånger värre, men inte ett knyst från brett folklager.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej igen Värmdö, jo SVT njuter medan de begår sin egen undergång. Men efter all misstroende under dagen, hoppas jag att Helin fattat att han är längst ner på tittarnas shitlist.

   Radera
 7. Hanna Stjärne är ju en gedigen vänstermupp..
  Att hon likt alla osäkra chefer enbart vill omge sig med ja-sägare är väl rätt naturligt? Är man som här dessutom vänster är det ännu naturligare, vänstern hatar ju opposition..

  SvaraRadera
 8. Dessa satans journalistkommunister släpas fram överallt av hjärnsläppen.
  Varhelst vänsterfalangen tar kommando, försämras kvalitén och deras högsta prioritet är att härska och söndra.

  SvaraRadera