torsdag 12 november 2015

Vi måste vara solidariska.I söndags kväll larmades polisen till asylboende i Hemmeslöv utanför Helsingborg. En 18-årig man gav sig på en kvinnlig anställd och misshandlade henne med slag och sparkar och fick föras till sjukhus.  Han blev frustrerad över att det var hela jordgubbar i sylten och slängde burken i soporna. När personalen vägrade att ge honom ny sylt, blev han som tokig och började slänga mat omkring sig. Personalen låste in sig och ringde polisen. 

Den 18-årige mannen kunde gripas kort därpå och anhölls efter förhör. Nu har han  försatts på fri fot igen. 

Jag undrar; hur mår dom egentligen? Och hur ska vi kunna leva ihop, ickevåldsmänniskor med våldsmänniskor.

6 kommentarer:

 1. Minsann, där får de sylt !! Och har synpunkter på hurdan sylten är beskaffad. Jaja, vi pensionärer skulle gladeligen äta sylt till pannkakorna, även om det var hela jordgubbar i den.
  Maggan

  SvaraRadera
 2. Undrar var man kan köpa den sortens sylt ? I övrigt vill jag bara tillägga,att Hemmeslöv ligger vid "kungliga och överklassens" tidigare semesterort Båstad.Den som bedriver importverksamhet i Hemmeslövs f.d. Herrgård (med god vinst) är Bert Karlsson från Skara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inte Bert serverat bästa sorten, vafalls! Han bordd veta hut! Sparar in så han kan äta sig själv proppmätt kan man se, jo jo.

   Radera
 3. Varför bjuds det på skräpmat!Fram med delikatesserna å de på momanget!

  SvaraRadera
 4. Enkelt, vi ska inte leva tillsammans. Det finns inte plats. Inte heller tålamod eller vett att ens stå ut med en enda.
  Jag har inget till övers för någon av dem. Det är alldeles för bråkigt och ostrukturerat runt dem.

  SvaraRadera
 5. Dessa avarter förstår bara ett språk,och det är en rejäl prygling,det är det de är vana vid och så kommer de hit till konflikträdda svenskar,det fungerar helt enkelt inte.

  SvaraRadera